Слави едва не загинал от пушката на Илия Павлов (Невероятна история)

2339
12 Юни 2016, 14:00


Слави Трифонов едва не станал жертва на нелеп инцидент, предизвикан от самия него в имението на Илия Павлов в американското имение на олигарха в Мидълбърг, научи HotArena.

Дългия се разминал на косъм преди 13 години, разбивайки главата си с ловната пушка на боса на „Мултигруп”. Трифонов обаче не само че не разказвал на никого за срамната случка от миналото си, но и заклел всички присъстващи да запазят в тайна сакатлъка му.

Злополуката станала в първия ден на Новата 2003 г. 3 месеца по-късно, на 8-и март, шефът на „Мултигруп” ще бъде показно разстрелян с един изстрел в сърцето на излизане от централата на корпорацията на кръстовището на булевардите „Г. М. Димитров” и „Драган Цанков”.

Ддългия отишъл на гости на Дарина и Илия Павлови в Америка за последната Нова година на боса на „Мултигруп”. Мултимилионерът поканил учиндолеца заедно с още няколко близки приятели в имението си в Мидълбърг.

На 1 януари Слави бил сред най-ранобудните гости на богаташкото парти. Компания му правели актрисата Лилия Славова, близка дружка на мадам „Мулти” и бивша съпруга на Красимир Ранков, както и Паскал - съпруг №2 на Лилия /той почина миналото лято/. Както е известно, Илия Павлов бил запален ловджия. Дългия се впечатлил от оръжейната му колекция и споделил пред останалите гости, че много се е запалил по ловуването, но още не е направил своя дебют в убийството на животни, пише "Уикенд".

Дали му една пушка за едър дивеч, за да постреля във въздуха. Тя обаче имала голям откат, а Слави хал-хабер си нямал от опасността за лаик като него да борави с ловно оръжие. Докато го предупредят да внимава за отката на пушката, Трифонов изскочил навън и гръмнал. След секунди влетял обратно в стаята с огромна рана между очите. Кръвта се стичала по лицето му, а шоумена бил пребледнял от страх, че се е самонаранил смъртоносно.

Въпреки инцидента при първия си допир с оръжие, Трифонов станал запален ловджия. Шоуменът често разпускал от стреса в Държавното ловно стопанство „Женда”. 

Преди няколко години обаче му се наложило да обърне гръб на едно от любимите си хобита – ловуването. Страстта му към ловуването се изпарила почти веднага, след като се залюбил с балерината Мартина Огнянова. Тя се славела като отявлена противничка на убийствата на животни и тяхна най – върла защитничка. По ирония на съдбата преди 2 г. палавата танцьорка му сложи същите рога, като на зверовете, които той убивал, залюбвайки се с боксьора Коко Колев, на когото преди година роди дете.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени