Слави на 45 с Мартина и Биограф

4355
19 Октомври 2011, 11:16


Шоуменът Слави Трифонов чукнал 45-ата си година вчера без съпруга и наследници, но с Мартина и дебелия брой на най-голямото българско списание "Биограф".

 

Дългия се усамотил с балерината, която от две години е единствената жена в сърцето му. Тя единствена успя да разбие коравата черупка на студенокръвния водещ и да намери място в душата му.

 

Печелейки любовта му, тя изгуби завинаги личната си свобода и приемайки тази цена, стана официална избраница на Слави и негов най-доверен партньор.

 

За да отбележи личния си празник снощи, Трифонов направил предварителен запис на предаването си, като през деня е почерпил щедро колегите в офиса на продуцентската му компания "Седем Осми", разкрива "Всеки ден".

 

После двамата с Мартина са споделили романтична вечеря, скрити в най-отдалеченото сепаре на тузарски столичен ресторант, който Дългия посещавал не за пръв път.

 

На вечерята не са били поканени дори най-близките му приятели като Евгени Димитров–Маестрото и Годжи.

 

През целия ден и вечерта всички мобилни телефони на шоумена умишлено са били изключени. Слави не желаел да чува пожелания и честитки от никого. Игнорирал всички с изключение на майка си Здравка и сестра си Петя. 

 

На масата се мъдрел и последният брой на "Биограф", в който на Дългия са посветени цели 25 страници. 

 

"Дългучът с виолата от плевенската гимназия "Панайот Пипков". Разказвачът на вицове, еволюирал до властелин на телевизионния рейтинг. Вечният ерген и самодържец, за когото всеки напуснал е предател. Човекът, който винаги е с единия крак в политиката, а с другия рита срещу нея...". Така описват издателите на списанието емблематичния водещ. 

 

"Биограф" разкрива живота, битките, победите и пораженията на Трифонов, които са илюстрирани с уникални снимки. Към тях е прибавено и интервю с Любен Дилов-син, който анализира в типичния си стил характера на дългогодишния си приятел и съратник.

 

Дългия краси новия брой на журнала с черно-бяла снимка (виж галерията долу - б.р.) от средата на 90-те години, когато все още имаше коса. 

 

Най-голямото българско списание ще е на пазара от утре, 20 октомври, в 276 страници. 

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени