Слави повреди папагала си! (Арата не продумва, кълве гостите, агресивен е!)

4530
02 Ноември 2013, 13:12


Под нечуван стрес живее папагала на Слави Трифонов Пилето, разбра HotArena.net. Дългоопашата Ара, която му бе подарена в началото на сезона, отказва да говори и става все по-агресивна.

 

Пернатият домашен любимец е едва на шест месеца, но отказва категорично да говори. Освен това птицата не може да свикне със силния шум и светлините в шоуто и е подложена на нечуван стрес, твърдят орнитолози.

 

Че Пилето има проблеми с появата си в студио стана ясно миналата вечер. В тон с празника Хелоуин папагалът бе заменен с врана, но нещата излязоха от контрол.

 

Пернатото побесня и цяла вечер не даде на Слави да каже и една дума. А настаняването й в чужда клетка предизвика още по тежко поведение.

 

Бесен Слави нареди веднага да му върнат папагала. Орнитолози веднага се появиха в студиото, за да изненадат враната и да внесат Арата.

 

Папагалът обаче направо откачи, след като отново се озова под светлините на прожекторите. Той не прие добре факта, че клетката му е сменена и започна да кълве, изтръгвайки две от решетките.

 

Според специалисти, птицата отказва да говори, тъй като силните светлини и шума в студиото трудно му понасят. Също така смяната на клетката е сериозен шок за нея и може да доведе до смъртта й.

 

Че Пилето не може да се адаптира стана ясно и по време на опит на младия господин Андреев да разкаже виц. Той се опита да се сприятели с птицата, но тя тръгна да го кълве ядосано, пише „Всеки ден“.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени