Слави Трифонов на война

5106
02 Април 2011, 10:13


Слави Трифонов води война с луксозен бар-ресторант, който му пречел да спи. Заведението е в района на бул. "България", на метри от жилището на шоумена. 

 

"Хич да не се чудите, ако видите Слави Трифонов да влети по анцуг и джапанки в ресторанта. Той най-редовно влиза разгневен, за да прави забележки", разказват запознати. 

 

Учиндолецът роптаел най-вече заради музиката, която смущавала покоя му. Останалите комшии също недоволствали, но не смеели да надигнат глас.

 

"Най-странното в цялата ситуация е, че и Слави е клиент на ресторанта. Той обаче не консумира храната на маса в заведението, а си я взима за вкъщи", разкриват пред "Уикенд" информатори.

 

Трифонов засега бил победител във войната. Всеки път щом влезел в кръчмата, за да хока персонала, някой сервитьор смирено изприпквал до уредбата и на мига намалявал децибелите. От което обаче страдали посетителите. Мърморели, че звукът от челюстите им бил по-силен от музиката.

 

Преди години учиндолецът пак имаше конфликт с ресторантьор. И то не с кой и да е, а с видния астролог Иван Станчев. Приживе звездоброецът си докарваше доходи не само от хороскопи, но и от кръчмарство.

 

Покойният Станчев бе обявил Слави за персона нон грата в луксозните си заведения.

 

"Точно преди да тръгна от кръчмата на Станчев един от келнерите ме догони и ми подаде малък плик. Реших, че е визитката на ресторанта и с удоволствие го отворих, за да си я запазя наистина... Вътре на изискано картонче пишеше: "Слави Трифонов, вие сте ми ужасно неприятен! Моля ви, не идвайте повече в моя ресторант", бе написал в книгата си Славчо.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
няма значение
преди 3 години
0
евтин поръчков материал сверете си фактите
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени