Слави залюби ученичка?! (Отразнува рождения си ден с ново гадже)

2487
20 Октомври 2015, 12:57


Слави Трифонов има ново гадже, при това вероятно още ученичка, разбра HotArena.

 

Дългия се появи под ръка с момиче на видима възраст около 17-18 години миналата вечер в един от най-елитните столични рибни ресторанти“, разкриват очевидци пред „Всеки ден“.

 

Оказа се, че същата вечер шоумен №1 у нас има рожден ден. В неделя Трифонов стана на 49 години и подкара стряскащите за всеки човек от шоубизнеса 50 лазарника. Слави бе поканил десетина души на тържествена вечеря. Заведението се помещава в бившия хотел „Кемпински Зографски“, който сега се е превърнал в арена на кича и оперира под името „Маринела“, както се казва съпругата на собственика Ветко Арабаджиев.

 

Компанията бе резервирала специална ВИП-зала на втория етаж, която е отделена от останалите клиенти. Там Трифонов наредил отбрани рибни специалитети и отлежал алкохол за малцината си гости. Според наш източник целият масраф на рожденика излязъл около 3500 лева, а той оставил около 500 лева бакшиш на сервитьорите, които хвърчали като финикийци, за да изпълняват поръчките му. Слави поискал да му доставят пресни стриди, калмари и скариди, както и черноморски калкан. Компанията хапнала и октопод.

 

Голямата новина обаче е новата дама, с която се появил Трифонов. Той шашнал гостите си, като им представил актуалната си приятелка. Момичето било доста крехко и младо, като според клиенти на ресторанта едва ли е имала и 18 години. За всеобщо учудване Слави влязъл под ръка с нея в луксозното заведение, след което си тръгнал малко преди полунощ пак прегърнат с нея.

 

Обикновено Трифонов се пази да демонстрира публично любовта си, след като на два пъти бе заснет от папараци с гаджета. След раздялата му с балерината Мартина Трифонов бе заснет с друго момиче, което също се казваше Мартина. Получи се обаче конфуз, тъй като се оказа, че тя има връзка с един от сценаристите му – Светльо Митев. Очевидно Дългия й е бил шута и се е впуснал в нова авантюра с невръстна газела.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Олелееее!!
преди 2 години
-1
Дългия ми е набор,дъщеря ми е на 25........питам аз,какъв трябва да го нарече човек......А девойката,родители няма ли си,или като е известен,доста богат и с възможности.....проблеми няма,ми нека се издигне детето!БЛЯК,на всичко това,в тая държава!! А достоверна ли ви е информацията,и ако е........що няма снимки,или пак достоверен источник,само!!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени