След разделите: Чалгата ЛАПА апартаменти от бившите! (Вижте коя певица с какво се облажи)

5009
06 Септември 2014, 10:51


Редакторска плесница

 

Омъжена чалга певицата да си в днешно време – това се оказва една от най-доходоносните професии, узна HotArena.net.

 

Фолк изпълнителките са едни от най-хитрите, що се отнася до раздели, издръжки и други облаги след това.

 

Чело в класациите по извлечени ползи след раздяла е Алисия. След като Валери Божинов я заряза заради Николета, й остави голям апартамент от 1100 квадрата и солидна издържка. Алисия обаче не остана доволна и искаше съдът да присъди на сина им Валерко поне 10 000 евро на месец, плюс два пъти в годината почивка в Дубай, защото така е свикнал.

 

Халал да й са!

 

Не по-малко хитра е най-добрата й приятелка Христина Витанова. Макар да не е певачка, тя също имаше за мъж футболист. След раздялата им Благо Георгиев й остави къща за 2 милиона лева, в която да отглежда двете им деца, плюс доста добра издръжка.

 

Анелия също не може да се оплаче от брака си с Коко Динев, макар и краткотраен. След развода, бизнесменът й остави апартамент и солидна издръжка за дъщеря им Ивон. И до ден-днешен Коко Динев е щедър към бившата си, като често й предоставя една от кръчмите си за различни мероприятия на свободна консумация.

 

Може би само Кали не успя да се облажи както си трябва от единия от мъжете си. Антон Краус не само не беше щедър след развода, ами и продължава да я лишава от имущество. Бизнесменът й взе апартамента на морето и джипа, макар да имат син.

 

Явно Кали има още на какво да се учи…

 

М. Грозева
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
кет
преди 3 години
-3
Абсолютно има на какво да се научи още Кали,как да бъде продажна,измамна,хитра!Как да живее с мъж,когото не обича и да изпразва банковата му сметка!Как да ражда деца на мъже,от които ще има облаги ,за да може да ги задържи!Правилно,Кали,понаучи се бе ,моето момиче,имаш до себе си тооолкова много учителки,ми вземи се в ръце!!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени