СМАЧКА Я! Евгени Минчев: Венета е тв маясъл, миришеше на вкиснало мляко и готвено! (Вижте БРУТАЛНИТЕ му разкази)

5488
28 Октомври 2014, 11:38


Редакторска плесница

 

HotArena.net предупреждава - в следващите редове ще прочетете думи, сравнения и обиди, които не са за всеки.

 

Цветущият език и колорит принадлежат на Евгени Минчев и ще ги представим в неговия неподправен стил. Повод за словесната му тирада е Венета Райкова, с която е в люта и както изглежда - неравностойна война.

 

Как от добри приятели Венета и Евгени се превърнаха във врагове и кой подпали войната, ще разкаже самият лорд Минчев, който е възмутен от наглостта на водещата.

 

Враждата между двамата стартира, докато Паркетния лъв беше във ВИП Брадър. Райкова го обвини в агресивност и проблеми с алкохола. Тя разкри как на светско събитие под влиянието на няколко питиета, той буйствал срещу гостите си и ритал някакви деца.

 

Годината е 2005

 

Според версията на Минчев, Венета се е появила на негово събитие, без да бъде канена. Тв водещата се промъкнала на конкурса Мистър България 2005 и опитала да компрометира събитието, изкарвайки го нагласено. Райкова се появила с участник, който твърдял, че светският лъв му предложил титла срещу една нощ с него. След като момчето отказало, Минчев го отстранил.

 

„Венетка бе старателно изритана от партито. Направих го, защото аз финансирам конкурса и аз каня гостите си. А тя не бе поканена“, твърди Минчев пред Love style.

 

Когато Венета миришеше на вкиснало мляко и готвено

 

„Всъщност винаги съм харесвал Венета. Когато аз бях главен редактор на Хайлайф, тя идваше на работа с майка си. Родителката или я пазеше, или се страхуваше дъщеря й да не се съблече чисто гола, докато носи кафетата. Много обременена семейна анамнеза видях тогава и съчувствах на Венета. Харесвах я така, както харесвах грозното пате в клас за изостанали деца“, спомня си Минчев.

 

И продължава: „Тогава Райкова винаги излъчваше миризма – мишниците й миришеха на прокиснало прясно мляко, а устата й – на готвено. Другарката идваше всеки ден на работа с мазно лъщящо лице и носеше смачкани дрешки. Аз я научих да носи поли“, разказва лордът.

 

Според него, Венета е непочтена, възползва се от медийния простор, за да тръска на него мръсни гащи. Но един ден тези гащи ще й задавят гърлото.

 

Сега, след като Евгени излязъл от ВИП Брадър, Венета не била толкова смела в изказванията си. Дори напротив – на първата им среща зад кулисите на Домсъвета го гледала като

 

препикано мушкато.

 

„Беше напълно стресирана като змия, на която току-що са отрязали главата. Гледаше ме и се опитваше да отгатне в какво настроение съм. Ако й бях казал „бау“, щеше да има локвичка под стола“, описва Минчев.

 

И е категоричен, че в тази битка, той е победителят, защото Венета се движи с двуколка, а той – с реактивен самолет.

 

„Мога още много тайни да извадя на бял свят, като например около втори й баща, но засега ще замълча. Венета е телевизионен маясъл (хемороид – б.а.), който трябва да бъде опериран, иначе ще причини рак на телевизията, която поддържа“, заключва Евгени.

 

М. Грозева

 

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Dianagospd da e s nego i blizkite
преди 3 години
-1
VENETA SI E SUPER TOJ E BOKLUK
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
bellagio
преди 3 години
-2
Как е възможно да давате медийна изява на един МАЛАРИЕН ПЛАЗМОДИЙ,който се е вземал толкова на сериозно...Не виждам по голям маясъл от тоя напудрен педерас .Затова държавата е на този хал докато такива ГЛСТИ са фактор в държавата....НЕДОПОСТИМО ЕЕЕЕ...Хора осъзнайтв ае!!!!!! Кой е този палячо??????"Лорд-ПАЛЯЧО
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Ава
преди 3 години
-3
Какво му се връзва на този педерунгел.Той е едно лъскаво, нещастно човече, което да не е само ръси обиди за да нарани.Жалко самовлюбено лайно.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
lord ivan
преди 3 години
0
какви цветущи изказвания
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени