Софи Маринова чака близнаци?

3777
15 Април 2016, 13:00


Софи Маринова е бременна във втория месец, а вече крои планове за близнаци. Изпълнителката се надява тайно да роди не едно, а цели две деца, научи HotArena.Най-добре две наведнъж. Хем с едно раждане, хем две бебета и ще си имам повече деца. Винаги съм искала голямо семейство, но заради кариерата вечно отлагах и останах само с Лоренцо.


Именно поради тази причина много се радвам, че сега ще даря любимия си Гринго с наследник. Лекарите още не могат да кажат дали ще е едно, или ще са направо две“, заяви сияещата Софи.Софка била обнадеждена, че има минимален шанс да се сдобие с две деца наведнъж. Лекарят я обнадеждил, че има такава вероятност, защото в рода й има близнаци, а освен това шансът започвал се увеличава значително между 30 и 35 години, и да нараства още повече след това.Гласовитата ромка е на точно 40 години, заради което таи надежди, че ще се уреди наведнъж с още две деца.


Няма точна формула, която да гарантира зачеването на близнаци, но определено има спомагащи фактори, особено при разнояйчните, които често се предават по наследство. Отделно 17% от майките над 40-годишна възраст и една на девет майки на възраст над 50 години раждат близнаци“, коментират лекари по темата.


Таткото на бебето е 30-годишното гадже на Софка — Тодор Давидов — Гринго. Мъжът също искал голямо семейство и много деца.


Двамата вече мислят и имена за детето или децата. Ако е момиче, Маринова смята да го кръсти на себе си — Софи, а ако са близнаци —
второто ще нарече на майка си.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени