Софи Маринова строи палат за 1 милион! Вижте къде ще е дворецът

3229
21 Май 2015, 11:50


„Не се притеснявам да говоря за пари. Къщата, която ще строя, ще ми стъпи на около 1 милион – пари, изкарани по честен път“, гордее се Софи Маринова пред приятелки.

 

Ромската певица е на път да сбъдне мечтата си да живее в палат, узна HotArena.

 

В края на миналата година тя се сдоби с парцел в популярния сред баровците столичен квартал „Витоша“.

 

Изпълнителката на „Бели ружи“ никога не е крила, че иска да живее в къща и в столицата, както в детските си години в Етрополе. Макар мургавелката да помещаваше лукс апартамент в кв. „Павлово“, то тя категорично бе недоволна от съжителството под един покрив с много съседи, което й пречело на спокойствието и съня.

 

„Друго си е човек да си има къщичка с дворче и градинка. Не съм най-голямата цветарка, но бих си прекопала лехичка с теменужки, харесва ми да виждам зелено. С Лоренцо искаме да си имаме и голямо дворно куче, на което сами да построим колибка“, разказва за плановете си популярната чалга певица пред Всеки ден.

 

Мечтата на Софи вече се развива и започва да живее свой собствен живот, доволна е певицата. Именно заради градежа на имота певицата е оставила временно кариерата си на заден план, за да се съсредоточи изцяло върху дома, в който тя иска да прекара остатъка от живота си. Брюнетката повтаряла, че такова нещо се прави веднъж, заради което си заслужавало всичките лишения и компромиси.

 

Пред близки и познати Маринова пресмятала, че заедно с парцела, градежа на двуетажния имот и обзавеждането целият масраф щял да удари сумата от 1 милион. На този етап обаче Софка отказвала да смята, тъй като тепърва били излели няколко колони, след като доскоро се разчиствал теренът.

 

„Всичко съм изкарала с пот на челото, данъците ми са платени, при продуцентите ми има всички бележки. От 25 години пея по сватби и тържества, една стотинка не съм откраднала“, горда е от набъбналия размер на спестяванията си Маринова, която е още по-доволна, че ще ги вложи в нещо наистина смислено.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени