Софка плаче: Мутри ще отрежат главата на Гринго! Ромската перла търси 100 бона заем (Шокиращи подробности)

9084
24 Ноември 2016, 12:57


Софи Маринова търси спешно 100 000 лева назаем, за да оправи поредния голям борч на гаджето си Тодор Давидов – Гринго, научи HotArena. През последните две седмици ромската перла е обиколила почти всички заможни свои приятели, за да им иска крупната сума назаем, като е предлагала да възстанови парите след година, заплащайки и лихва от 12%.

Mускулестият любовник на Софи Маринова работел като сутеньор за шиптърите, като отговарял за няколко проститутки и охраната им. Макар в бардака, към който работел да било изрично забранено интимна връзка между проститутка и сводник, Гринго нарушил правилата и въртял нелегална любов с цели две проститутки.

Когато бил заловен да престъпя правилата, мачото начаса бил понижен – изпратили го да охранява четирима травестити, които проституирали в нощен клуб в Берлин за албанската мафия. Гринго не си взел бележка от последното предупреждение и решил да си отмъсти на една от проститутките, която вече не се виждала с него. Преди няколко месеца Тодор Давидов причакал проститутката пред дома й в Берлин и след като силово нахлул с нея в дома й, й нанесъл юмручен побой и й прибрал сумата от около 7000 евро, която открил в апартамента, пише "Уикенд".

Заради това провинение на Гринго била наложена глоба от 50 000 евро от албански мафиоти, които контролирали бизнеса с проституция в Берлин. Младият любовник на Софи Маринова имал срок до края на годината да плати обезщетението. „Ако не оправим парите на албанците, ония ще отрежат главата на Гринго”, вайкала се Софи Маринова.

„Въпросния Гринго е комарджия и сега се е провесил на врата на Софка. За има-няма година, откакто са заедно, Софи профука почти всичките си спестявания и задлъжня на няколко лихвари. Възможно е да не е платила стари борчове на бирници и с лихвите дълговете й да са нараснали до 100 бона”, подозират познати на Софи Маринова. 
 
 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ha
Преди 1 година
0
ce tq-glavata,I bez tova e prazna......za kakvo mu e? hahaha
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ha
Преди 1 година
0
e toi puk za edna glava li e ..
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
:)
Преди 1 година
0
Зависи коя.


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени