Софка заби 20-годишен, иска пак да забременее! Напомпа джуки заради новото агънце

1255
30 Март 2015, 12:24


Софи Маринова не си играе надребно!

 

Ромската певица е фен на „агнешкото“ и никога не изневерява на менюто си с по-възрастни индивиди, видя HotArena.

Последната й хапка е 20-годишният студент Мирослав, който учи „Библиотекарство“ в София.

 

Запознали се на нейно участие. Софи сама отишла на неговата маса и час след първото им виждане двамата си тръгнали прегърнати от заведението, твърдят свидетели.

 

Два дни след появата на Миро в живота й Софи почнала да обяснява на приятелки, че е намерила човека, който я разбира и я цени не заради парите и славата й. „Сякаш вижда в душата ми, много добре ми пасва“, споделила звездата пред приятели. Тя дотолкова била хлътнала, че не спирала да звънни и да досажда на изгората си. Заливала телефона му със съобщения и обяснения в любов. 

 

Певицата изобщо не се притеснявала от факта, че разликата в годините между нея и Миро е 19 години. Дружки на ромския славей са категорични, че Софка е твърдо решена да забременее от Миро. Тя си е поставила фикс идеята да има ново бебе, след като изгуби предишното, пише Всеки ден. 

 

Фолкаджийката винаги е казвала, че порасналият й син Лоренцо искал братче или сестричка. „Какво толкова – ще си го гледам бебето сама. Имам пари и положение. А бащата – може и да му кажа, ма може и не . Не ми трябват комплексари, дето ще ми  показват мускули, пък после все аз ги издържам“ , разсъждавала Маринова. 

 

За да задържи максимално дълго завоеванието си, тя посетила столична клиника за пластична хирургия. Там напомпала устните си и опънала бръчки. Направила си дори много модерната напоследък процедура „ензимен пилинг“, която премахва всички мъртви клетки от лицето и го подмладява. След като минала през докторите, гордостта на Етрополе прекарала четири часа при фризьорката и маникюристката си.

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Боримечката
преди 3 години
0
Софче, внимавай да не забременееш пак извън маточно или извън таточно!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени