Столичен вестник с шок версия: Николета е влюбена в тайнствен мъж от провинцията! (Кой е той?)

https://hotarena.net/laifstail/stolichen-vestnik-s-shok-versiia-nikoleta-e-vliubena-v-tainstven-maj-ot-provinciiata HotArena.net
Столичен вестник с шок версия: Николета е влюбена в тайнствен мъж от провинцията! (Кой е той?)

Николета Лозанова призна, че е влюбена, и самата тя се чувства силно обичана, узна HotArena.


Водещата на „Папараци“ обаче не пожела да коментира кой е тайнственият мъж, завладял сърцето й.

 

Попитана дали това не е Филип Плейн, както упорито се говори от известно време, Николета загатна, че ще коментира, когато му дойде времето.

 

Според запознати обаче новият мъж до Лозанова е българин и тв водещата живее с него извън София.

 

Подозренията на в. „България днес“ са, че НиЛо отново се е върнала при бившия си Жоро Главата, но всъщност двамата били само в приятелски отношения и често се засичали в Пловдив.

 

Лозанова все още няма развод с Валери Божинов и твърди, че със съпруга си се разбират прекрасно.

 

19 Коментара

Iva

преди 8 години

хаха...гадже е на Филип Плейн,колкото беше и на Григор Димитров!!Може да се натиска и да точи лиги,опитвайки се да заблуди хората,ама всеки знае,че тия мъже имат ниво и професионални постижения и никога няма да се изложат с такава елементарна и повърхностна жена!!!А и кой ще смени принцеса за жаба,трябва чафка да ти е изпила мозъка!!!

Коментирай

Maria

преди 8 години

Az nemoga da si predstavia kakvo e tova debeloochie i sled vcherashnata reakcia na glypostite i, dnes pak ni zanimava sus sebe si. Mnogo e prosta i glypava. I zashto ne se snima s dushteria si v parka, a v hotelsko foaie sus razgolen, grozen silikonov bust.

Коментирай

Daaaaaa be

преди 8 години

Tazi e palno Ku-Ku.I da hodi s nqkoi sas sigurnost e semeen koito kato si naprawi kefa i mu omrazne 6te i bie 6uta, normalen muj s podobna jena edva li! A i izob6to se samnqvam nqkoi da se prijali s taq s renometo koeto ima.

Коментирай

Брей, брей

преди 8 години

Николета чисто и просто обича да пуска по някоя клевета за себе си, за да си помислят хората, че статиите срещу нея ги поръчва Алисия и недоброжелатели, и в действителност са поръчани - само че от самата нея! Пределно ясно й е, че вече не е останало нещо, което да направи и с което да е интересна. Чудя се, след 1-2 години дали изобщо някой ще си я спомня, защото както върви скоро на хората ще им омръзне дори да я наливат и коментират. То толкова безбожно и безочливо тъпа, че нямам думи.

Коментирай

Trol

преди 8 години

Парцалив клоун!

Коментирай

Вики

преди 8 години

Тук ще си призная, че ми харесва РИЗАТА, но не и начина по който я НОСИ с цицицте навън. Това доказва как една жена, може да превърне една дреха в символ на класа или да я принизи до порно обле облекло, носено от порно актриси. Николета, сложи си един чувал на главата. Това най-точно отговаря на ''класата '' ти. Само съсипваш труда на дизайнерите.

Коментирай

Ой-ой

преди 8 години

Боже, колко съм наивна! Мислех, че днес ще прескочат да пишат за Николетка, но уви...Каква новина само! Толкова ми е тъжно за първобитната, черна нещастница, влюбила се е, горкичката!

Коментирай

Ujas

преди 8 години

Пак ли за Никлузета. Скука

Коментирай

Ели

преди 8 години

Бе изобщо някой вярва ли на всичко, което се пише за тая? Ама щом си плаща ще я изкарате и любовница на султана на Бруней.

Коментирай

тц,тц,тц пак ли тая

преди 8 години

Тази наистина е за спешно лечение, психиката и е доста разклатена. Горката живее в измислен свят на който май истински си вярва, постоянно тормози хората с персоната си, плаща си и сама си съчинява историйки за особата си, само не знам има ли някой който да вярва на подобни измислици. То не баха Григор Димитров, то не беше Филип Плейн, то не беше ЛА, то не беше Акон, то не бяха ............милата, не и се подигравайте, та тя е за съжаление.

Коментирай

ха ха ааааааааааааа

преди 8 години

Страхотен коментар!

Коментирай

до Парцалеса Лапнипишкова

преди 8 години

"За Филип Плейн ще кажа , когато му дойде времето." Тази фраза е разгадаема... това време никога няма да дойде. Човека има бизнес в цял свят 50 отворени бутика до сега. Нали не си фантазираш, че ти ще бъдеш жената до него рамо до рамо в живота? Ако.... директно си освидетелствана! За бизнес връзка, си далече от истината, както и за сериозна такава. С Божинов сте си лика прилика и родени един за друг. Само той ти е спасението, стига да ти пристане на болния мозък на 2 път- което означава ,че си е подписва смъртния акт на момента. За Михайлов ставаш само за подигравка и да те коментира в публичното пространство и сред приятели. Сега пускаш нова клюка ,ч е имаш гадже. Е, този си е намразил онази работа и живота , честно, ако изобщо има такъв. Аз на 1000% съм сигурна, че това пак е плод на твоята болна фантазия и манипулации. Утре ще тръгнеш да оспорваш жълтата преса. Ти си маниакална шизифреничка- търси се бе жена! Твоето си е очевадно и за не специалист в тази област.

Коментирай

отврат

преди 8 години

Не знам дали не ти стана ясно, че тези вечно отвън гумени топки са отвратителна картинка и много грозни. Че, дори в мъжете предизвикват погнуса и отврат. Че си останала само рагу и криви зъби. Че, на абсолютно всяка снимка, вкл1чително и тези които са УЖ професионални за фотосесии си на пръсти от комплекс за нисък ръст.Ти си изтъкана от комплекси и всички тези неадекватни за годините ти стана дърта шафрантия са грозни, смешни и уронващи името да детето ти, което му зарови името в земята още с раждането му. И тези вечни кокили 20 см, които са твоя денонощен аксесоар. Едно изкуствено джудже, без интелект! Визитка: Проститутка!

Коментирай

todor batkata

преди 8 години

eto me I men pak se vyrnah iiieeeee sega tui par4e sys sigurnot ne q ebe nqkoi ot burgas tva shte vi kaja samo shtoto ako beshe taka shteshe da e ne samo ibana s I ,ami I ponabita malko hahahahaha

Коментирай

блаа

преди 8 години

Абе, Валери Божинов, колкото и да е глупав и наивен, при тази жена няма да се върне. Веднъж вече се нагледа на хиляди забрани и истерични пристъпи от нейна страна. Не знам как може да ги свързват още двамата. Не го следя много, но дори и аз разбрах, че той по всякакъв начин се разграничава от нея и си гледа само детето.

Коментирай

Николета aka петко войвода

преди 8 години

николеткее с този кафяв молив на устните все едно имаш мазния мустак а веждите са като на някой хайдутин два пръста дебели , колкото и да искаш да си като Cara Delevinge , опита е без успех , все по черна и по грозновата ставаш! А P Plein харесва Класни жени ,колкото и да си показваш кривите цици, неможеш да го трогнеш ....

Коментирай

ОФ

преди 8 години

Офф. През няколко месеца въртите статия с едно и също съдържание. Голяма скука. И грозна снимка.

Коментирай

Четете и книжки, не само статии за Николета!

преди 8 години

Научи се да пишеш отрицателните форми на глаголите. Дума "неможеш" не съществува.

Коментирай

maia rysewa

преди 8 години

paa44\a tapa....opa....mai kopirame rizka kato na alisia,,,,,,swirkoleta giwee za da kopira alisia....fiks ideia na edna lyda....

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.