Страшен скандал в центъра на София! Луд с нож нападна Лили Иванова (Подробности)

2258
04 Септември 2015, 15:12


 Лили Иванова старателно е криела години наред ужасяваща случка със свой фен. Побърканият почитател на звездата я нападнал с нож в собствения ѝ дом, разбра сензационно HotArena.

 

Преди 15 години мъж с психично разтройство се опитал да нахълта с взлом в дома на естрадната прима, пише „Всеки ден”. Случката се разиграла в жилищната сграда на „Оборище”, която обитавала звездата.

 

Маниакът се нахврълил върху портиера, който отказвал да го пусне преди да се чуе със зведата. Това допълнително изнервило нестабилния мъж и в избик на ярост първо ударил, а след това наръгал с нож в бедрото невинния човек. След това хукнал по стълбите нагоре, за да се добере до апартамента на Лили.

 

„Човекът, който тогава пазеше кооперацията – бай Данчо, макар и ранен, запази самообладание и звънна на хора от блока. Моментално бе извикана полиция“, спомнят си ужасяващата ситуация живеещите в баровската кооперация, които тогава се втурнали да усмиряват лудия. Певицата пък била доста уплашена и пребледняла и също звъняла на полицията.

 

Психопатът бил задържан от няколко по-здрави комшии на Лили и предаден на полицаите. Лудият фен, въоръжен с нож, започнал да реве и да обяснява, че просто иска да поговори с Лили Иванова, която харесвал от дете.

 

Той ѝ пишел писма, но тя не му отговаряла. В пресата прочел къде живее и решил да ѝ дойде на гости. Носел ѝ дори подарък – плетена от баба му покривка за холната масичка на звездата.

 

„Човекът беше откровено луд, но от опасните. Лили се бе притеснила много. По изрично нейно настояване медиите не бяха уведомени за този инцидент. Лично тогавашният министър на вътрешните работи дойде при нея, за да я успокоява“, спомнят си запознати с историята.

 

 

Изввършителят на нападението, което оставило неприятен спомен у Лили Иванова не получил наказание, защото бил освидетелстван за невменяем. Може би днес още е в лудницата.

 

След инцидентът примата взела крути мерки за своята сигурност. Отдавна не разчита само на пазач, а и на тежка врата, която може да се отвори единствено по преценка на портиера или с код, който знаят само живущите в блока.

 

 

 




Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени