Стреляха по Дебора в кръчма и й срязаха крака с нож! Причината – задявала любовник на омъжена жена (Подробности за екшъна)

https://hotarena.net/skandali/streliaha-po-debora-v-krachma-i-i-sriazaha-kraka-s-noj-prichinata-zadiavala-liubovnik-na-omajena-jena HotArena.net
Стреляха по Дебора в кръчма и й срязаха крака с нож! Причината – задявала любовник на омъжена жена (Подробности за екшъна)

Собственик на ресторант в Бяла е стрелял с пищов до фолкпевицата Дебора, ожали се самата тя, узна HotArena.

 

Тя имала концерт в градчето, а след това отишла в заведение да хапне с приятели. „Поръчахме си храна и разговаряхме помежду си, нещо напълно нормално, не сме вдигали шум. Мъжът от съседната маса ме заговори, започнахме да дискутираме различни теми, той беше заедно с малкото си момченце. И те, също като нас, очакваха ястията си. Малкият беше много гладен, а масата до нас бе засипана с храна, която никой не докосваше. След като установих, че непознатият мъж се познава с хората до нас, ги помолих за една от порциите, която щяхме да върнем веднага след като поръчката пристигне, минути по-късно настъпи страшно меле“, споделя Дебора пред „Телеграф“.

 

Непознатият за Дебора се оказал любовникът на шефката на заведението. Без да подозира за интимните им отношения певицата разговаряла с него, до момент, в който собственичката започнала да я обижда и псува пред погледите на останалите.

 

Не разбрах какво се случи. Започна да ме псува и нарича с ужасни думи. Станах и попитах: „Какъв ви е проблемът?“. В този момент 40-годишната жена взе пълна чаша с вино и я лисна в лицето ми, веднага отреагирах и без да усетя, вече я удрях с шишето от вода в главата. Товага настъпи истински ужас. Мъжът й, който стана свидетел на това, застана на нейна страна, макар тя да вдигна скандала заради любовника си. Скочи ми на бой заедно с брат си. Към тях се присъедини и 17-годишния му син, който се засили право към мен“, разказва още певицата.

 

Допълва, че в този момент собственикът извадил пистолет  гръмнал във въздуха. По-късно я нападнал с нож, срязал крака й и бликнала кръв. Заплахите продължили и в социалната мрежа по-късно, но Дебора нито си извадила медицинско, нито е подала жалба в полицията.  

5 Коментара

Хахахахаха

преди 6 години

тази с нейния евтин пиар, все я бията и я колят

Коментирай

1

преди 6 години

Същата Дебора е като Емануела. Само по омъжени мъже ходи да разваля семейните връзки.

Коментирай

Ха ха

преди 6 години

Тази жена е невероятно проста, видяхме я в Черешката на тортата. По- добре да не беше участвала, защото разбрахме, че е невероятно невъзпитана,нечистоплътна,неграмотна и с никакви обноски. Мъжете, които спят и търсят контакт с нея, навярно са същите простаци. А тези измишльотини си ги е измислила тя.

Коментирай

Скалата

преди 6 години

Каква е тази гнусна отрепка кой го боли за такъв боклук ненужен

Коментирай

Вили

преди 6 години

Точно това вси помислих още преди да прочета "новиата" Като не става с музика, става с ПР.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.