Светлана от „Женените“ заби богаташ

3016
17 Юни 2015, 14:09


Топ милионер е най-новата тръпка на Светлана Кирова от „Женени от пръв поглед“. Риалити звездата не успя да намери щастието със Стефан Каръбски, но пък се утеши в обятията на млад богаташ, научи HotArena.


Тъмнокосата красавица е забила финансист и то изключително заможен, пише „Всеки ден“. Мъжът е с 5 години по-голям от Светла, завършил е финанси в Англия и от няколко години работи в престижна американска компания, с клон в София.


Само на месец младият мъж взима около 10 000 лева, а освен това от години живее в тузарско жилище на пъпа на София. „Не искам да бързам, защото връзката ми e от много скоро“, са единствените думи на Светлана, по повод новия й любим.


Приятелите й се радват за нея, но още по-доволни са близките й. Светла направо лети от щастие и изглежда по-доволна отколкото по времето, когато беше със Стефан Каръбски.


„Сравнение дори не може да става. Каръбски беше като дете. Светлана удари кьоравото с новия си“, коментират нейни дружки.


Що се отнася до Светлана, тя тежко преживя края на брака и предателството на Стефан. Двамата бяха считани за най-добрата и стабилна двойка в „Женените“, а зрителите им стискаха палци да останат завинаги заедно.


Уви, чувствата се оказаха недостатъчни и двойката се раздели след края на формата.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени