Тайната на супер миглите - само за 5 минути

2880
09 Януари 2012, 15:52


Дългите и обемни мигли не са само рекламна измислица за продаване на спирали. Колкото и добре да сте гримирани, ако не завършите със спирала, ефектът няма да е така забележителен, както би ви се искало.

 

 

1. Миглите, както ноктите и косата, се влияят изключително от качеството на храната, което поемате. Правилният хранителен режим ще се отрази положително на цялостното ви излъчване.

 

 

2. За всеки тип мигли има специална спирала. За обем и удължаване едновременно, само за обем, само за удължаване, с широка или по-ситна четка, с две степени на поставяне - изборът е голям. С времето сами ще намерите подходящият за вас продукт. При поставянето на спиралата трябва да имате предвид няколко момента.

 

Спирала се поставя накрая, точно преди червилото, след като сте сложили основата, пудрата и грима. Започнете с поставянето на спирала само на върховете на миглите, а после от корена на миглите до върха. Повторете няколко пъти, за да постигнете желания обем. Не прекалявайте с количеството спирала, за да не заприличате на кукла с пластмасови мигли.

 

Вечер задължително сваляйте спиралата и целия грим, като е най-добре да използвате специалните продукти за разгримиране на очи, защото те съдържат подхранващи за косъмчетата съставки.

 

 

 

 

3. Изкуствените мигли са вариант за вечерен секси-грим. Те се продават със специално лепило в козметичните магазини и се използват многократно. Дължината им е малко по-голяма от необходимото, за да можете да ги изрежете според вашите очи.

 

Първо сложете миглите без лепило, за да знаете колко да отрежете, ако се налага. Изкуствените мигли се поставят преди да сложите грима. Поставете капка лепило на пръстта си и с клечица за уши нанесете по дължината на цялата лента. Само тази, която е в основата на миглите, а не на целите мигли.

 

Поставянето започва от вътрешната към външната страна на окото по естествената линия на миглите като лекичко теглите лентата навън. На лепилото му трябват около петнадесетина секунди, за да захване миглите за клепачите ви. После се гримирайте по нормалния начин и сложете спирала както обикновено. Когато сваляте изкуствените мигли, започнете от вътрешния край на окото като леко издърпвате навън.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени