Тази година няма да видим Марта Вачкова на плажа дибидюс (Но... да му мислят жителите на с. Бойковец)

2078
14 Август 2015, 15:10


Марта Вачкова, която преди 3 години шокира със снимки от плажа на пуританите в Резово, няма да плажува това лято, узна HotArena!

 

Пухкавата актриса напоследък още повече наляла форми и от страх да не я издебнат отново папараци, решила да отмаря в родното село на татко си Григор Вачков – Бойковец, пише „Всеки ден“.

 

В планинското селце в близост до Етрополския балкан Марта на воля се разсъбличала, без да се притеснява, че може да стресне някой с голотата си. Местните зевзеци дори се кълнат, че са я виждали да върти косата из ливадата, която е повече от декар.

 

Нещо повече – Бойковец било мястото, където звездата от малкия екран се разхождала само по шорти и дамски потник. Косейки трева, Марта се зареждала с положителна енергия и отрицателните емоции, натрупани покрай работата й в столицата, потъвали вдън земя.

 

Всички в Бойковец знаели, че шета из двора доста разсъблечена и възприемали нежеланието й да носи дрехи като част от артистичния характер на звездата. Местните старци дотолкова били свикнали с голотата й, че не се впечатлявали.

 

Поздравявали я и се шегували, че ако продължава така, може да развали времето. Марта носела на майтап, не им се сърдела, а лъчезарният й характер буквално разведрявал и най-мрачната обстановка.

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Смях
преди 2 години
-2
Никой не е умрял да гледа тоя шопар нуди. Малко ли хора повръщаха преди години?
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Proverete si informaciqta
преди 2 години
-2
*Rodnoto selo na maika i, bashta i e ot plevensko!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени