Тя успя да свали Тони Стораро (Иначе той е верен на жена си и не изневерява)

5264
02 Февруари 2015, 14:00


Младичка студентка успя да забие Човека глас – Тони Стораро, научи HotArena!

 

Русокосата девойка се казва Йоана и е на скромните 22 години. Тя била луда фенка на певеца, при това не само заради таланта му в пеенето.

 

Мацката тръби навсякъде, че Тони откликвал на чувствата й. Била като обсебена от негои не пропускала нито едно негово участие, без значение дали то е в столицата или извън нея.

 

„Само го чака и му се хвърля на врата. Показват много интимна близост и сме убедени, че между тях има нещо“, коментират хора от персонала на нищно заведение в Студентски град.

 

От в. „България Днес“са потърсили Стораро за коментар и са попаднали на ПР-ката на „Диапазон Рекърдс“.

 

„Категорично мога да заявя това, което и Тони би казал, а именно,че любовна авантюра няма с никоя негова млада фенка. Това му е работата – да пее, да се среща с фенове, да се снима с тях. През годините е имало безброй подобни случаи – тръгвали са слухове, момичета са си измисляли подобни лъжи или пък техни зложелатели, но със сигурност мога да кажа, че Стораро не би си позволил интимна близост“, споделя Петя Щилянова.

 

Допълва, че Тони държи на семейството си и няма пререкания със своята съпруга, с която до преди ден-два е завел на почивка.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ico
преди 3 години
-3
Тони Стораро е заприличал на някакъв глиган...а всъщност къде е Фики бе?
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Болни ли сте?!
преди 3 години
-1
Ще откликне той, сякаш не си личи, че е просто луда фенка! Стига си досаждала на човека, бе, да не мислиш, че му е приятно! Просто не иска да се излага пред останалите си фенове. Горкият...
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени