Топ 3 на скандалните изцепки на Юксел Кадриев!

5858
01 Март 2013, 14:55


Редакторска плесница

 

След поредната изцепка на Юксел Кадриев, която разтърси нета, журналистът си заслужи медийното определение „скандалният водещ на бТВ“. Без съмнение новинарят е като магнит за скандалите и последният пиянски инцидент е само една от много сензации около Юксел Кадриев.

 

HotArena.net ви подбра три от най-гръмките скандали около Юки, като ги класирахме по степен на „земетръс“.

 

Номер 3

„Развод ми дай“

 

Под номер 3 поставяме дългия и мъчителен (най-вече за медиите) развод на Юксел Кадриев и съпругата му Бонка Георгиева. Докато новинарят се опитваше да запази известно самообладание пред обществото, жена му обикаляше медиите ката ден и правеше скандални разкрития за бившия си мъж. В крайна сметка Кадриев не издържа и хвана метлата. Той нарече Бонка лоша майка, която никога не се е интересувала от детето си.

 

„Бонка каза на детето ми: Ти си никоя!“, оплака се Юксел, докато жена му твърдеше, че й забранява да вижда малката Габриела. Сагата покрай развода обиколи всички медии и не остана скрито покрито. Стигна се дотам, че полицията прати Юки на психоекспертиза заради необяснимия страх на новинаря, че жена му иска да го убие. Повод за това стана жалбата на Кадриев срещу Бонка заради SMS: „Което куче ме е залаяло, все е побесняло”.

 

Номер 2

Гей изцепката

 

Така сагата „Развод ми дай“ роди втория грандиозен скандал в живота на Юки. Бонка Георгиева взриви медиите с разкритието, че е хванала мъжа си в изневеря… с друг мъж! Оперната певица не се поколеба да извади и доказателства – снимка, на която Юксел се целува с друг мъж (по-долу в галерията). Никой от двамата родители не помисли какво причинява на дъщеря си с всичко това.

 

Номер 1

Пиянската изцепка

 

Не гейската изцепка обаче е номер 1 тук. Защото да си с обратна ориентация нито е престъпно, нито срамно. Но да караш пил – това е недопустимо. Факт е, че Юксел нито е първата, нито последната известна личност, хваната в „престъпление с дрегера“. Кадриев неколкократно се извини и каза, че ще поеме вината си. Но за наглото си поведение си пред таксиметровите шофьори, опита за подкуп и ругатните не обели и дума. Всичко това обаче бе заснето с камера и пуснато в мрежата. Кадри от скандала изцепка номер 1 на Юксел Кадриев може да видите във видеото по-долу.

 

Стела ЙордановаКоментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени