Топ 5 на звездите, които се борят със затлъстяването (СНИМКИ)

3942
30 Март 2013, 11:46


Борбата със затлъстяването е проблем номер 1 на новия век. Новите мързеливи технологии, липсата на време, стресът и полуфабрикатите, които ядем, ГМО... Всичко това причинява затлъстяване, и то у млади хора.

 

Сред тях са много родни известни личности, които се борят с проблема, ходят по дебелариуми, подлагат се на болезнени операции и пр. HotArena.net ще ви изброи 5 от най-популярните звезди на България, които страдат от затлъстяване.

 

1. Люси Иларионов

 

На първо място в топ класацията ни поставяме, разбира се, Люси Иларионов. Много се изписа покрай участието му в „Денсинг старс” – все пак не всеки ден можеш да гледаш как 170-килограмов мъж танцува фокстрот.

 

Проблемът на Люси с килограмите е комплексен. Режисьорът призна, че доста се е отпуснал, след като слезе от сцената и му е липсвало движение, което компенсирал с... похвапване. Освен това обаче, Иларионов е имал здравословен проблем и заради операция на краката, дълго време е бил неподвижен.

 

Днес Люси се бори със затлъстяването чрез танци. Той вече свали 30-40 килограма и продължава да смъква.

 

2. Марта Вачкова

 

На второ място поставяме Марта Вачкова. Актрисата е по-възрастна от Люси и доста по-трудно и по-отдавна се бори с килограмите. Вачкова често ходи по дебелариуми и специалисти по отслабването. Вталява се малко, но после пак си възвръща стопеното...

 

3. Тони Стораро

 

От известно време Тони Стораро доста е напълнял. Фолк изпълнителят драстично качи килограми и също призна, че има здравословен проблем. Дископатия мъчи певеца и може би тя е причината да напълнее с около 20 килограма.

 

4. Ивана

 

Сходен с този на Мартина Вачкова е проблемът на Ивана. Изпълнителката на „Ние сме номер 1” ту отслабва, ту много напълнява, постоянно посещава дебелариуми, но ефектът бързо изчезва. Покрай опитите да отслабне, певицата дори си бе докарала алергия и бе цялата подута.

 

5. Моисей от дуета Ангел и Моисей

 

Тези дни по време на едно от участията на Ангел в „Денсинг старс”, се появи да го подкрепи дуетната му половинка Моисей. Зрителите отдавна не го бяха виждали на екран и останаха сащисани – качил е поне 15 килограма отгоре за отрицателно време. За разлика от Люси Иларионов обаче, Моисей не е намалил движението и не води заседнал начин на живот. Каква е причината, засега не е ясно.

 

М. Грозева
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени