Това са най-скъпите дами на повикване в света (СНИМКИ + ЦЕНИ)

6324
24 Март 2014, 17:53


Те са красиви, горещи и… изключително скъпи. Задачата им е да развличат крале и президенти по време на приеми и купони, а понякога не само това. Ето какво научи HotArena.net за най-скъпите дами на повикване в света и тарифите им.


Мишел Браун. Тя е не само най-скъпоплатената дама на повикване, но е превърнала професията си и в свой бизнес. За една вечер като придружителка на звездите тя получавала по 50 000 долара, а се говори, че Тайгър Уудс й е платил 60 бона, за… специални екстри.


Предприемчивата дама обаче бързо се оказа в полезрението на полицията и се наложи преждевременно да се оттегли и в момента харчи парите си на някой слънчев плаж във Флорида.


Лорин. Коя е тайнствената дама, която се крие зад това име остава загадка. Сумата за една вечер в компанията й обаче е 24 000 долара.


Бивша манекенка, Лорин е изключително популярна сред висшите кръгове. И е честа придружителка на известни магнати и спортисти по светски събития.


Натали Меклан. Мадам номер 1 на Ню Йорк се задоволява със скромните 16 хиляди долара за вечер. За нея се говори, че прибира по 2 000 долара на час.


След кратко приключение с полицията заради пране на пари и организирана търговия с дами за ескорт с консумация, Натали излиза от бизнеса. И пише биографията си, която става истинска звезда в САЩ.


Ава Шиан се нарежда на 4 място с тарифа от 6500 долара на вечер. Първоначално агент по недвижими имоти, Ава неочаквано се оказва в света на богатите и известните.


Тежка семейна драма я кара да преосмисли потенциала си като дама за ескорт и скоро се ангажира да работи на повикване. А седмичните й приходи достигат до 45 000 долара на седмица като графика й е запълнен с покани за седмици напред.


Мис Мая Блу. С 4500 долара, Мая Блу се нарежда на 5-то място. Тя притежава собствен уебсайт и фотогалерия.


Особено популярна Мая стана, след като нейните клиенти не спряха да я хвалят из форумите. А красавицата определено има с какво да се похвали.


Ашли Дюпре. Вероятно една от най-красивите дами на повикване в Ню Йорк, Ашли Дюпре е особено популярна сред висшите кръгове там. Говори се, че красавицата е прибрала повече от 80 хиляди долара, за една седмица специални услуги към известен бизнесмен.


Лоредан Джоли. Лоредан Джоли е една от девойките на повикване, били с Тайгър Уудс. В свое интервю красавицата признава, че обикновено взима по 2000 долара на вечер. Щедрият Тайгър обаче й плаща цели 15 бона, за да се радва на компанията й за няколко часа.


Захия Декар. Истинско Барби Захия Декар е абсолютна кукла. И за разлика от колежките си, услугите й като дама на повикване са по-достъпни. Срещу 1600 долара на вечер, чаровницата се съгласила да зареже чиновническата работа и да работи като дама за ескорт, пише daily.mk.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
just mee
преди 4 години
-1
повечето да не кажа всички :Д не съществуват аа Ава Шиан ее риба ;)
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
:)
преди 4 години
-1
Мишел Браун e мъж :)
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени