Три драми бележат живота на Ани Цолова

3444
29 Ноември 2015, 12:00Три драми са белязали живота на Ани Цолова. Водещата на „Здравей България“ е преживяла големи сривове, но благодарение на близките си хора, успява да си стъпи на краката, научи HotArena.

Първият удар в живота й настъпил през 2005 г. с внезапната смърт на баща й, който си отишъл от този свят едва на 59 години.Таткото на Ани угаснал след инфаркт.

Месеци наред журналистката не била на себе си от мъка. Нямала желание, нито за работа, нито за срещи с приятели. но кураж в тези моменти й дал бъдещият й съпруг—операторът Васил. 


Вторият крах за Цолова настъпил след бременността й. Две години след сватбата й с Васил тя родила сина им Калоян, но започнала да изпитва необяснимо чувство на тревожност, което прераснала в същинска параноя, пише „Уикенд“.
 
Бях решила, че всички лоши неща се случат точно на мен. Не съм имала тежка бременност, само в главата ми беше драматично”, споделя Цолова.

Страховете й до такава степен я завладели, че в опита си да им противодейства Цолова се вманиачила да бъде изрядна като робот в грижите за детето си и забравила да се наслаждава на майчинството си. Когато пък малкият Калоян поотраснал и проходил, Ани започнала да се фиксира върху външни дразнители–колко е мръсно навън, и колко са шумни хората.

За да се справи с проблемите, споделила с най-близките си. Именно те й помогнали най-много.

Тежах 90 килограма и носех дрехите на мъжа ми. Бях истинска Баба Цоцолана”, признава Цолова.  Преди 2 години тя решила да се подложи на пълна промяна и започнала да ходи на степ аеробика.


Това й помогнало да пребори стреса, но тогава се появило ново изпитание — Ани решила да напусне Би Ти Ви след 13 години работа там заедно с екранната си половинка Виктор Николаев.


Двамата приеха да са водещи в Нова телевизия, което разбуни немалко духове. Постепенно обаче свиква и обича повече новата си работа и от предишната.

„Преди 13 години, когато започнах работа в телевизията, бях плахо момиче, което не беше наясно какво не знае. Но на петата година, когато започнах да водя сутрешния блок, си дадох ясна сметка какво не зная и до такава степен ме изяждаше самокритиката, че правеше твърде невъзможно да си върша нормално работата.

Преодоляла съм и това. През доста периоди на улегналост съм преминала, периоди на агресия, на страшно много емоции, пак на улегналост, сега пък идва период на нещо съвсем ново. И това е страхотно, тъй като животът ми не е еднакъв. Просто така се чувствам жива”, споделя Ани. Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени