Убийствена мацка компаньонства на Евгени Минчев

7256
19 Май 2011, 14:26


 

Пионерът сред по-различните мъже в България Евгени Минчев навири още повече и без друго вирнатия си нос с убийствена мацка. 

 

На наградите "Бизнес дама на годината" снощи бившият ватман не се отлепи от ефектна блондинка с манекенски мерки.

 

Непознатата мацка Минчев представяше с "Запознайте се с моята дама за вечерта". Сред гостите обаче се зашушука, че блондинката е любовница на виден лондонски бижутер, чийто клиент и Женята.  

 

До колко обаче това е истина, не и много сигурно, тъй като дамата в бяло носеше халка на лявата си ръка.

 

Красавицата успя да привлече завистливите погледи на наградените бизнес дами, никоя от които не успя да заслепи перфектната й фигура.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Ruslan Vasiliev
преди 6 години
0
ХОРА ВИ ГОВОРИТЕ ЗА ЕВГЕНИЙ ЧЕ ТОЙ ТАКЪВ ОНАКЪВ !!! А ВИЕ СТЕ КАКВИ??? ЗАБИТИ КОМПЛЕКСИРАНИ И СТРАХЛИВИ !!! И ТОВА Е ФАКТ ЗАЩОТО ВИЕ НЕ МОЖЕТЕ НИЩО ДА НАПРАВИТЕ!САМО ПРАВИТЕ РЕКЛАМА И ПИАР НА ЕВГЕНИЙ МИНЧЕВ !!! ТОВА ВСИЧКО ОТ ЗАВЕСТ ЗАЩОТО БЪЛГАРИ МНОГО ЗАВИЖДАТ А ЗАВИЖДАТ И ОБРЪЩАТ ВНИМАНИЕ НА НАЙ МАЛКО АКО НЯКОЙ ДРУГ ИМА А ВИЕ НЯМАТЕ И ЗАПОЧВАТЕ ДА КОМЕНТИРАТЕ И ПРАВИТЕ МНОГО ДОБРА РАБОТА И РЕКЛАМА НА ЕВГЕНИЙ ТОЙ ЖИВЕЕ ЗА РАДИ ВАШИТИ КОМЕНТАРИ И ТОЙ ИНТЕРЕСЕН ЧОВЕК И МНОГО УМЕН ЗАТОВА ВИЕ НЕГО ОБСЪЖДАТЕ ТРЯБВА И НЕ ТРЯБВА!!! ТАКАВА СТЕ НАЦИЯ ВИЕ НЕ МОЖЕТЕ ДА МИСЛЕТЕ ЗА ТОВА КОЕТО НУЖНО ЗА ВАС ЗА ВАЩА ДЪРЖАВА ЗА СИМЕЙСТВО ВИ ОБСЪЖДАТИ ИЗВЕСТНИ ХОРА КОИТО ИМАТ ВСИЧКО И ОТ ВАШИ МНЕНИЯ ЗВЕЗДИТЕ НЕ СЕ НУЖДАЯТ!! ТАКАЧЕ МИСЛИТЕ ЗА СЕБЕСИ ПЪРВО !!!!ДА НАПРАВИТЕ СТАЧКИ ПРИМЕРНО (ГОРИВО ДА ПАДНЕ)НО ВИЕ СЕ СТРАХУВАТЕ ЗА НЕЩО ТАКОВО А ДА ОБСЪЖДАТИ ЗВЕЗДИТЕ В БГ.МОЖЕТЕ МНОГО ДОБРЕ!!! ТОВА Е МНОГО ЛОШО И ПОКАЗВА ВАШЕТА НЕ ВЪЗПИТАНОСТ !!!! ЧОВЕК ТРЯБВА ДА ОБИЧА И ДА УВАЖАВА ВСЕКИ КАКТО СЕБЕ СИ!!!!..
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
херо
преди 7 години
0
Сравнена с нашите тюфлеци е готина
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени