Уникално разкритие в HotArena! Музиканти: „Хабиби“ на Азис е крадена от „Черно море“ на Тодор Колев! Вижте ексклузивни подробности за скандала

https://hotarena.net/pod-pricel/unikalno-razkritie-v-hotarena-muzikanti-habibi-na-azis-e-kradena-ot-cherno-more-na-todor-kolev-vijte-ekskluzivni-podrobnosti-za-skandala HotArena.net
Уникално разкритие в HotArena! Музиканти: „Хабиби“  на Азис е крадена от „Черно море“ на Тодор Колев! Вижте ексклузивни подробности за скандала

Източници на HotArena от музикалните среди направиха шокиращо разкритие. Оказа се, че хитът на Азис „Хабиби\", с който той много се надува и хвали, че е изцяло авторска песен всъщност е крадена. Ромският чалга кинг е ограбил не кое да е парче, а „Черно море\" на великият Тодор Колев. Това разкриха музикални експерти пред HotArena.

\"Хабиби\" просто е по-бавен ритъм на \"Черно море\" с друг текст.  Кантото и тоналноста са абсолютно еднакви\", коментират специалисти.  Дали е така вие преценете сами.

Преди дни \"Хабиби\" се появи в любопитна класация на \"Ню Йорк Таймс\". Тя е на последното 25-то място в \"25 песни, които ни казват накъде отива музиката\". Изданието набляга на факта, че видеото е гледано над 20 милиона пъти в Ютюб за по-малко от четири месеца. „Хабиби“ е най-гледаният клип на български изпълнител в интернет.



12 Коментара

Ренета

преди 8 години

Да веднага се чува приликата преди месец се чудех защо никой от старите изпълнители не реагира

Коментирай

emi

преди 8 години

Nishto obshto..veche se chudete kakvo Da izmislqte! Radvaite se che ni ima v New York Times sprete Da zavijdate be,tozi narod e po zle I ot kanibalizma ako mojeshe shte se samounishtojim!No I tova shte stane,Ako prodaljavame v sashtiq duh.

Коментирай

Емилия

преди 8 години

Ама ти глух ли си друго е когато си чешат езиците. Чуй добре

Коментирай

отворете си съзнанието, ако имате такова!

преди 8 години

Хайде сега всички знаем , как се правят тези милиони гледания от цял свят , както и на Тодорка ( Андреа) клиповете. Тази музика може да се хареса само на в България на определени кръгове и на Балканите. Америка полудяла по Азис, чак някои дръзнаха да споменават името му до Клиф Ричард и Лайнъл Ричи!!!!!!!!!БОЖЕ ,ОПАЗИ! Не поръгавайте имената и честта на тези великани в световната музика! Хайде, Риана не е по далеч музиката й. Но , все пак си е Риана, а не гнусният , мазен и нагаждащ се, подлизурко и шибаният мангалски гъз- Васил ( Ваислка, Азия, Азис) Отврат! Хора, отворете си очите и си промийте мозъците! на къде е тръгнала културата и естетиката в живота във всеки аспект в България? Та, това е пълен упадък на обществото! на тези ли герой искате да подражават и приличат вашите деца и внуци! Азис гнусният педал у-звиващ , като кучка вързана на плет! Ужас! До къде стигна прогреса!

Коментирай

нищо общо

преди 8 години

Пълни глупости, Азис го има в Ню Йорк таймс а вас ви знаят с това колко сте неграмотни, колко винаги са ви " достоверни" източниците и колко злоба леете след всеки който е показал червен картон на гнома с късите и криви крака Николета Лозанова. Видяхме я на снимката на Планета ама нищо не казвате хаха.

Коментирай

към нищо общо

преди 8 години

Какво общо има Николета тук музиката е една и съща едната в бавен вариант както са пели бащи те ни с акордеон и в бърз вариант

Коментирай

Злобари

преди 8 години

Каква злоба, какво чудо. Сега след като и в Щатите го забелязаха взеха разни да ровят каква била песента. До скоро ни звук , ни стон сега извъднъж била крадена айде сега злобарите остава да напишат и писмо до Ню Йорк таймс , егати простотията и злобата. Каквото и да пишете песента вече е оценена ;).

Коментирай

Ренета

преди 8 години

Той има признанието почитанието възхищението но има хора които са чу песента като мен сега и им е направило впечатление. Нека прави песни и за в бъдеще но да бъдат с музика която да не е сходна с друга. Песента Ветрове на Лили Иванова ще е трудно да бъде изпята в друг вариант нали. Изразявам цялото си уважение към Азис но аз така чувам песента.

Коментирай

експерт

преди 8 години

Музиката, в песента на Азис ''Хабиби'',е абсолютно копие на ''Черно море'' на Тодор Колев! Дори не е нужно да си музикален спец, за да го схванеш!..

Коментирай

Краси

преди 8 години

Да,всеки добър музикант го забелязва. Аз си я поръчах да ми направят караоки инструментал с последно поколение клавир. Музиканта използва сингбека на"черно море"и добави сола.

Коментирай

Почитател

преди 8 години

Не музиканти а обикновена жена написа коментар защото за пръв път чува Хабиби. До сега не е ли слушана тази песен

Коментирай

d

преди 8 години

Мнението ти щеше да имаше много повече тежест, ако поне малко поназнайваше от граматика и правопис. Не правиш разлика между единствено и множествено число на съществителни, завършващи на "й", създаваш две думи от една, слагайки й интервал по средата.... Всъщност дори на повече от една... Оправи си правописа, пък после критикувай. Пише се "докъде", "накъде".... И т.н. и т.н.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.