Ваня Червенкова изригна: Ще съсипя Албена Вулева!

3986
22 Януари 2016, 11:16


Бинесдамата Ваня Чевенкова е сигурна, че ще съсипе в съда устата водеща Албена Вулева, дочу HotArena.

Ваня заведе дело срещу устата водеща за обида след публикувана от Вулева статия, в която тя нарича бизнес дамата „едър рогат добитък“, пише България Днес.

Тази година Албена Вулева изкара изключително обидна статия за мен, в която накрая казва:

„Толкова сте прости, наемните убийци, трябвало е да използвате не куршуми, а 9 по 9, защото Ваня е животно и срещу нея се използват куршуми за едър рогат добитък!“. Е няма как да не водя дело срещу нея, беснее Червенкова.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Фифи
преди 2 години
-8
И как ще съсипе , Вулева? Ако беше фина дама, учен от БАН и с номинация за нобелова награда за медицина, Албена, едва ли би я нарекла едър рогат добитък.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Сани В.
преди 2 години
-4
учен от БАН и с номинация за нобелова награда за медицина...............Дори и такаъв да е,когато един човек си е едър рогат добитък,факта си е факт! Може да си хипер голям ум и интелект,и характерът да ти е на добитък......познавам такъв човек,та........позволи ми да знам!
!
преди 2 години
-7
Явно е имало защо да се стреля по нея! Тъй че не е за жалене! Тя си знае много добре чий лайна е разрила "бизнес" дамата! Когато си в играта и го играеш мутра това е част от риска! Би ми станало жал, ако случайно е попаднала в някаква подобна ситуация! Повръща ми се пък на мен как на престъпниците викаме бизнесмени и им се радваме, а на проститутките манекенки или певици и ги категоризираме като VIP!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
катерина кокс
преди 2 години
-6
Не харесвам Ваня Червенкова.Не ми допадат хора като нея,но определено в случая,Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да заведе дело за обида! Повече от ужасно е изказването,на още по-ужастната във всяко отношение,Албена Вулева!Няма как да си позволи такива обидни квалификации,и да се гаври със толкова тежка случка в живота на един човек! Пфууууууу,срамота!!!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени