Ваня Щерева спи с младок, държал я в тонус и добро настроение

2111
27 Ноември 2016, 17:00


Ваня Щерева има своята малка тайна за винаги добро настроение и ентусиазъм. Актрисата, писателка, дизайнер на бижута и какво ли още не намира вдъхновение за нови и нови проекти в много по-млад  от нея мъж. Двамата се познават  от 4 години, но досега Ваня никога не е говорила за него, вярна на правилото, че щастието не бива да се афишира, за да не се изгуби, научи HotArena. 
 
Връзката на Ваня с любимия й пламнала покрай приятели, които решили да ги запознаят, за да вършат заедно работа. Избраникът на актрисата също като нея е в шоубизнеса, но не се занимава с изяви пред камера. Името му е Александър и е с точно 7 години по-малък. Възрастта обаче няма никакво значение за чувствата им, които пламнали неудържимо преди 4 години.  Оттогава до сега двамата са заедно без никакво прекъсване, макар и с известни проблеми. Те обаче идвали да покажат, че  отношенията им се развиват, а не са мимолетна свалка.

Заради него Щерева се м отивирала да спортува. Покрай Алекс се стараела да запази младежкия си вид и редовно ходела на процедури. Искало й се да поддържа интереса му не само с интелекта си, но и с външността си, което понякога й струвало много нерви и неудобства. Но си заслужавало да ги прави, за да пази пламъка в  отношенията им за по-дълго.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени