Васко Кеца: Платил съм си данъците до стотинка

3714
21 Ноември 2011, 14:38


 

Васил Найденов е възмутен от слуховете, че дължи пари на държавната хазна. Той е категоричен, че си е внесъл данъците до стотинка и в НАП може да се провери, че е изряден платец.

 
"Не мога да разбера защо от известно време някои хора и медии не престават да се занимават с моите данъци и с тези на Лили Иванова? Срещнах се с директора на НАП г-н Красимир Стефанов и му разреших да дава информация относно моите "задължения". Аз също мога да покажа документи", твърди Васко Кеца пред "Уикенд".
 
 
"Четох, че съм имал около 1 милион лева задължения за данъци. Та това е лудост?! Какви трябва да са ми приходите, за да имам задължения в този размер? 10-12 милиона. Дай, Боже, всекиму такива доходи, но, уви, аз нямам!", добавя още обичаният изпълнител.
 
 
Кеца не само е възмутен от изнасянето на подвеждащи информации за финансовото му състояние, но и сериозно притеснен.
 
 
Той се опасява, че може да се намери някой лумпен бандит, който да го сметне за мултимилионер и да реши да го ограбва или отвлича за откуп.
 
 
"Ако се случи нещо с мен, на чия съвест ще тежи? Безотговорно е да се хвърлят такива бомбастики и сензации", каза всенародният любимец. 

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени