Венелин и Гена – най-кошмарните шефове! (Никой не ги понася в Би Ти Ви)

1293
28 Юли 2014, 12:21


Вече 3 месеца Венелин Петков и Гена Трайкова заемат ръководни постове в Би Ти Ви. Претенциите и високомерието им нямат граници, а поданиците им не са ентусиазирани да работят при тези условия, научи HotArena.net.

 

От края на април спретнатият брюнет от Стара Загора заема поста директор на „Новини, актуални предавания и спорт", а русото миньонче с чело като на нобелов лауреат по физика е главен редактор на новините, пише в. „Всеки ден“.

 

 „От нищо не са доволни, непрекъснато привикват репортерите да им обясняват как материалите им не стават за нищо, критикуват екипите на всички предавания постфактум, вместо да кажат преди ефира какво точно искат да се случва”, разказаха пред „Всеки ден” разгневени тв работници.

 

Когато журналист от медията се опитал да оспори твърдение на шефа Петков той без грам автоирония заявил, че е „аксиома в телевизионната журналистика”. Аксиомата е термин от логиката и означава  твърдение, което не подлежи на доказване, т.е. Венелин е съвършен професионалист и никой не може да оспорва това.

 

„Поведението му е на възпитан и начетен мутренски бос, не приема чуждо мнение, отдалече си личи, че винаги е искал да стане голям началник”, разочаровано си подмятат подчинените му в нюзрума.

 

Самочувствието на новоизлюпения директор е преминало дългия път от Стара Загора до диплома по журналистика от престижния университет в град Колумбия, щата Мисури. Въпреки, че от престоя му в САЩ е минало доста време Петков продължавал непрекъснато да използва термини на английски език, с което буквално вбесявал колегите си.

 

„Гена пък е вечно кисела, давам една месечна заплата, на този колега който я види усмихната докато е на работа”, с горчива усмивка споделя обръгнал новинар. По-младите репортери треперели от ужас, когато ги извикат в кабинета на шефовете.С по-засуканите репортерки говорел предимно Венелин, който изглежда скромен само на екрана, а всъщност бил палав ценител на женската хубост.

 

Шефът на Би Ти Ви Павел Станчев вече осъзнавал, че е допуснал грешка, като е назначил Венелин на най-важната позиция в медиата. Въпреки това обаче не искал да си признае кадровия провал и стоял плътно зад гърба на самозабравилия се Петков.

 

 

 

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени