Венета поръчала магия на Валентин Кулагин?

2924
03 Декември 2012, 15:07


 Горещата водеща Венета Райкова била бясна на Валентин Кулагин, научи HotArena.net.  Блондинката дори поръчала магия на скандалния дизайнер, дни след като той я срина във Фейсбук.

 

Както HotArena.net. първи писа, скандалът между двамата избухна след коментарите на Кулагин по адрес на Венета.  Пиперливият дизайнер я сравни публично с с „бременна хлебарка”, „тюлен” и „гладно сомалийче”.

 

Освен това Кулагин постави под съмнение изявленията на Венета, относно високите й рейтинги. Вбесена от коментарите му водещата дори си направи фалшив профил във Фейсбук, с който следеше изказванията му и дори блокира тези от познатите си, които го подкрепяха.

 

Според запознати, на стената на ексцентричния стилист са лъснали доста истини за Венета, които водещата просто не е понесла.

 

„Тя трие всички негативни коментари за себе си и оставя само хвалебствените. Даже премахва от приятелите си тези, които не й пишат лиготии от сорта, че е най-готината водеща и т.н.”, коментират фенове на страницата на Кулагин.

 

Дизайнерът не пропусна да захапе водещата и относно стила й на обличане.  „Веднъж ми я показаха в мола, защото аз с цялата си зрителна памет и точно око не я разпознах! Беше накачулила едно оръфано жакетче от еко кожа, с едни кални ботички и гледа с този паднал клепач жално-жално като една малка кибритопродавачка...“, твърди Кулагин, пишат от  „Всеки ден“.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
zasasa
преди 2 години
0
Предупреждение Ако спрете да четете ще умреш тази вечер. Hi Им Mike. Im 11 години, но IM мъртъв сега, нямах никакви приятели ... Ако не оставите това на 20 снимки, които ще умреш тази вечер точно в 23:59. DONT повярвай ми? Човек на име Джейк прочетете това и се засмя по-късно същата вечер взех един нож от кухнята и го намушкал до смърт. Вие не искате да се Джейк се занимаваш? Едно момиче на име Сандра прочетете това и само го е публикувал 10 снимки глупаво момиче тя е само на 11, НО Е, добре. Този ден тя ме видя и се затича към нея бабите къща ... Тя я попита тя може да се използва в банята ... но предполагам, това, което аз бях вече там Shes сега е в кома. А умен човек на име Phill прочетете това и го е публикувал на 20 снимки, защото той се уплаши ... На следващата сутрин той спечели от лотарията И приятелката си приеха неговата marrige
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени