Венета първо нахока Господ, после му се поклони

2638
26 Декември 2011, 11:32


Телевизионната водеща Венета Райкова се прояви като истински Тома Неверни, заради което не бе наказана от Господ, а точно обратното - той й прати чудо.

 
 
В навечерието на Бъдни вечер блондинката публикува гневен пост на стената във фейсбука си, от който люто нахока чудотворните икони в България.
 
 
Последното си предаване "Горещо" Венета посвети на три чудотворни икони, за които засне документален филм. 
 
 
За какво се е молила пред тях, единствено Райкова си знае, но чрез поста си категорично заключи, че повече няма да вярва във всевишната сила, защото такива екстри като чудеса не съществуват. 
 
 
Господ обаче явно я чу, не я наказа за неверието, а й прати чудото. "Благодаря ти Господи!! Чудото стана!! Чудотворните икони ми помогнаха!! Ще се напия от кеф!!", възкликна водещата ден преди Бъдни вечер.
 
 
Друг е въпросът дали Господ би одобрил напиването... И в крайна сметка водещата изтри гневния пост бе изтрит, за да не оставя следи неверието й, видя HotArena.net
 
 
Приятелите й започнаха да гадаят какво може да се е случило с водещата. Някои се усъмниха, че Венета се е молила за второ дете. Тази опция обаче тя самата отрече.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени