Венета Райкова скарана с всичките си роднини! Не стъпва в Попово (Вижте защо)

2348
26 Август 2015, 17:05


Вече 20 години кракът на Венета Райкова не стъпва в Попово.

 

Тв водещата е скарана с всичките си роднини, узна HotArena.

 

Миналата седмица водещата посетила бащинията си, тъй като роднините й продавали земи и имоти и имали нужда и от нейния подпис като пряка наследница.

 

Макар да не крие произхода си, за хората от близкото обкръжение на блондинката не е тайна, че това е най-големият й комплекс, пише „Всеки ден“. Тя не спира да разказва как от малка животът й е протекъл в София и реално съзнателните й години са били именно в столицата, а не в Попово.

 

Оказа се, че Венета не е в добри отношения с цялата си рода. Журналистката никога не е крила, че се спогажда единствено с майка си, а с всички останали е в ледени отношения.

 

От страната на баща си – Васил Райков, Венета не се има с никой родственик, а с голяма част от тях дори не се и познава. Блондинката никога не е пила по кафе с братовчеди, лели и племенници заради омразата, която таи към татко си, който я изоставил, докато била малка.

 

Родната администрация обаче е над всякакъв вид човешки отношения и ще не ще, Венета трябваше да се срещне очи в очи с родата си. Като пряка наследница на баща си от нейния подпис зависят всички сделки за земи, ниви и имоти, в които тя е наследница.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени