Вицепрезидентът Илияна Йотова посреща снаха! Синът й Марин се върнал от Ню Йорк в България заради Кристиана

2731
09 Юни 2017, 14:00


Единственият син на Илияна Йотова е изпълнил най-важната й заръка – да не се вторачва само в кариерата, а да мисли и за семейство, узна HotArena.

 

Марин неотдавна представил преди вицето на президента и баща си своята половинка Кристиана, с която са заедно повече от 2 години.

 

Макар Йотова да била претенциозна към кандидат-снахите, с които през годините синът й я запознавал, този път тя останала очарована от избора му. Илияна дала своята благословия на младите и те вече дори делели свой собствен дом, пише „Ретро“.

 

Кристиана и Марин се запознали, когато той градял кариера в сферата на финансите в Ню Йорк. Стажът му там набързо приключил и любовта го прибрала обратно в родината.  В момента той работел на важна позиция в столичен клон на банка „Пиреус“. Не разчитал на финансова подкрепа на родителите си, а най-скъпата му инвестиция била автомобил на немската марка БМВ.

 

Синът на вицепрезидента е кадър на престижния британски унивеситет в Уестминстър. Приятелката му пък завършила Нов български университет.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени