Виж какви провокации готвят срещу Анелия за наградите на „Пайнер“

6073
23 Февруари 2013, 11:19


Редакторска плесница

 

По подобие на разразилите се протести в страната, Емилия и Галена са решили да спретнат гадна провокация по време на наградите на Пайнер на 26 февруари към омразната си колежка Анелия. Това научи ексклузивно HotArena.net от свой източник, който по план трябва да е един от провокаторите.

 

Тъй като се очаква Анелия да вземе приза за Певица на годината, това е изнервило врагините й до краен предел.

 

За да вгорчат победата на Анелия, конкурентките и вече са събрали

 

агитка, която трябва мощно да освирка Анелия,

 

когато й връчват статуетката. Сценарият включва след това в медиите обилно да се появи информация и снимки от събитието как „Анелия е била унижена“.

След вчерашния вопъл на Емилия, че иска да зарови томахавката на войната с Анелия обаче, фенове смятат, че единственият автор на провокациите ще е само Галена.

 

„Нямам намерение повече да коментирам Анелия. Надявам се, че и тя ще спре и да запазим добрия тон. Седем години нищо не казах и мълчах. Ще помоля Анелия да спрем до тук“, призова вчера в интервю Емилия.

 

За разлика от нея обаче,

 

Галена все още е набрала на Анелия.

 

Припомняме, че преди няколко месеца гръмна медиен скандал между двете. Галена заяви обидено, че колежката й Анелия си позволявала да я обсъжда и обижда пред трети лица.

 

„Тя си позволи да говори по мой адрес, и то без да съм й направила нищо лошо. Пред някои от нашите общи познати на няколко пъти дрънкала пълни глупости, но аз не си замълчах. Казах й в очите, че знам всичко и хич не ми харесва подобно поведение“, разкри Галена пред медиите.

 

„Галена, няма да играя в цирка ти!“ – с тези думи Анелия отвърна на провокацията. Според нея жената на вафления бос Галин си прави пиар на неин гръб и категорично отрече някога да е говорила срещу Галена.

 

Всички тези пререкания обаче предстои да се обърнат в груба провокация срещу Анелия, и то пред очите на всички фолк фенове по време на наградите на Пайнер.

 

М. Грозева

 

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Ирина
преди 5 години
-4
ДЖЕНА Е МНОГО ПОДХОДЯЩА.АМАН ОТ ТЕЗИ СТАРИ БАРАКИ.ПРЕСЛАВА ГАЛЕНА АНЕЛИЯ....
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
:)))))
преди 5 години
-4
анелия не заслужава наградата и заслужено ще е освиркана. и то от фенове и на преслава, и на галена, и на джена, и на емилия, и на всички певици на по-високо ниво от нея.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Кур до колене
преди 5 години
-2
За това ли Емилия бяга пред вятъра и уж щяла да иска примирие с Анелия?
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
сиси
преди 5 години
-8
от каде на къде анлеия ше е певица на годината нейните песни не бяха кой зане какви големи хитове през 2012 а пък и анелия не пее добре на живо а увиава като вълк изпълнител на 2012 е ПРЕСЛАВА нейните песни ЛУДАТА ДОЙДЕ , РАЗКРИЙ МЕ И ПРАВЕНО Е С ДРУГ И ПО МОЯТА КОЖА СА ХИТВЕТЕ НА 2012 г
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени