Вижте питбула, който пази Лили Иванова (Снимки в галерията)

3519
05 Септември 2016, 16:00


От няколко години за Лили Иванова се е закачила пиарка на име Петя Иванова, научи HotArena.

Звездата е толкова обсебена от нея, че не контактува с никого лично.
Петя го играе и личен асистент на примата. Връзките на певицата с медиите са редуцирани от пиарката до минимум и се ограничават само до няколко издания, в които се леят хвалебствия за Лили. Обикновено отговорите за интервютата пише Петя и затова в последните три години те са като копи – пейст. Винаги едни и същи отговори и нищо ново.

Странно е, че Лили Иванова, която се слави с железния си характер и не особено благ нрав е позволила на тази дама да я манипулира. Лили споделя, че денят й започва с телефонен разговор с Петя, в който тя я информира за писанията по неин адрес в пресата, но само ако са положителни.

Певицата не искала да чува лоши неща за себе си. Странно е също, че примата, която неведнъж е споделяла, че не понася дебели хора е допуснала толкова близо до себе си Петя, която гони 100 килограма.

Петя разкрива за себе си една доста интересна слабост: „Обичам да наблюдавам хората по летища, болници и гробища“. Което е още един шокиращ щрих към портрета й.

Близки от обкръжението на Лили наричат пиарката й „питбула“, защото ревниво пази своята началничка и една от причините да не допуска никого около нея е, че се страхува, да не бъде изместена от сърцето на примата. Или да се лиши от жълтите стотинки, които получава от не особено щедрата си господарка.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
xaxaaaaaaaa
Преди 1 година
0
Госпожо Иванова,моите най-искрени уважения,но е най добре да се пооблечете мъничко и да не се опитвате да се докарвате на тиинейджърка,защото гледката ужасява!А за пиарката и ,ми е все тая коя е и какви са им отношенията с госпожа Иванова! Има си време за всичко на този свят,а когато времето ти отмине за нещо-не го прави,рискуваш да станеш смешен!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени