Влади Въргала ли е ВИП №1? Зрители: Спечели със съжаление, Данчето е НАЙ! (Обзор на финала + най-големите им издънки)

2586
18 Ноември 2014, 12:09


Редакторска плесница

 

Влади Въргала спечели ВИП Брадър 2014! След оспорван вот, късно снощи бившият актьор, режисьор и продуцент си тръгна от шоуто с първото място, видя HotArena.net.

 

Успехът му обаче провокира доста бурни реакции в мрежата. А един от най-обсъжданите въпроси беше дали Влади заслужено е спечелил, или от съжаление.

 

Между съчувствието и признанието

 

Стотици зрители коментират из социалните мрежи, че Влади Въргала е спечелил от съжаление. Основната причина за това е, че до самия край неговите съквартиранти не спряха да обясняват в колко трудно положение и как едва успявал да се справи с проблемите си.

 

И малко или много предизвикваше съчувствието на зрителите.

 

Голямата звезда до последния момент обаче си остава Йорданка Христова, категорични са зрлители. Певицата достойно понесе и обиди, и удари, и подигравки. Не само от Евгени Минчев, но и от останалите. Тя прие да участва във всички игри, наравно с останалите участници. И независимо, че можеше да използва статута си на музикална легенда или достолепната си възраст като основателна причина да не се подлага на едно или друго изпитание, тя не го направи.

 

В социалните мрежи мненията са красноречиви. „Йорданка Христова е най-достойна за победител“, „Въргала спечели от съжаление и съчувствие. Данчето е и си остана номер едно“, коментират още зрители.

 

Гафове на килограм

 

Партизански войни, махленски скандали, гафове на килограм и детински номера, надминаващи дори тези на Алековия Бай Ганьо съпътстваха сезона. Гледахме боеве, мръсни, в буквалния смисъл, номера и чухме обиди, които дори уличен хамал би се засрамил да изрече.

 

Главният проблем на ВИП-овете в къщата се оказа храната. Когато беше в изобилие, в къщата царяха любов и приятелска атмосфера. В момента, в който съквартирантите останеха поне за малко гладни, наставаше истински зверилник. А някои от участниците се принудиха да ядат дори кучешка храна.

 

Шамари и любов

 

Боят и любовта вървяха ръка за ръка този сезон. Жени Калканджиева и Тачо едва не се избиха покрай семейните си драми. Истинският шамар обаче отнесе Зорница Линдарева, заради която изкараха Манов за малко. Преди да го върнат обратно в шоуто

 

Стихийното бедствие Людмила Захажаева

 

Людмила Захажаева определено успя да предизвика световна война в къщата. Албена Вулева издържа цял месец преди майка й да влезе и да обърне всичко с главата наопаки. Жълтата репортерка тихо и кротко плетеше интриги отстрани, но с влизането на Людмила къщата се обърна с главата наопаки, а Кали и Камелия Воче извадиха най-лошото от себе си.

 

Драми и сълзи

 

На драми в излишък се нагледахме този месец. Евгени Минчев, плачещ, че е сам и изоставен по празниците, Камелия Воче, изпадаща в истерични пристъпи, ако само някой споменеше децата й, и Кали, която направо обезумя на тема ред и чистота.

 

С такива ВИП-ове изборът определено беше труден.

 

М. Грозева

 

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени