Внимание! Певецът Джордан завлякъл десетки! Взел 5 бона от Моника, за да я направи известна, но не върнал нито лев на жертвите си

5140
10 Август 2015, 18:52


Читателски сигнал

 

Фолк певецът Джордан взел 5 бона от клетата Моника Валериева, за да участва в клипа му, а дължи пари на десетки опарени!

 

Това твърди читател в сигнал до HotArena.

 

По думите му Мона платила на Джордан, за да сбъдне мечтата й да участва във фолк клип. Моделката извадила 5000 лева само и само да се появи във видеото на отлюспения от Ара изпълнител.

 

„В същото време Джордан още не е платил на адвокатката си, която му помогна да разтрогне договора си с Ара Мюзик“, пише информаторът.

 

Оказва се, че юристката не е единствената пропищяла.

 

Измамените били десетки, като сред тях – заведения, които Джордан завлякъл. Неслучайно кариерата на певеца, която и без друго беше колеблива, сега е на дъното.

 

„Просто никоя компания не го иска, а музикалните телевизии дори не излъчват безценния му клип с Моника. Всички го знаят какъв е и се пазят от него“, продължава информаторът.

 

И добавя: „А горката Мона се изръси сума ти пари, че да стане известна. В крайна сметка 5-те бона, които получила от спонсор по време на „чуждестранните си участия“ се оказаха на вятъра“.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Истината боли
преди 2 години
0
С нищо не грабва тази песен,няма талант тази девойка, иначе щеше да се чуе колко е зле изпята партията и !!! Много рядко се раждат таланти,които не им се налага да се обучават и поддържат нивото на гласа си , и от там да си направим извода колко е полудял народа да насърчава музикални инвалиди,като тях !?Хора ,една Гърция и Сърбия никога няма да позволят някой да се изгаври така със слуха и зрението им !!! Осъзнайте се !!!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
До 13
преди 2 години
-8
Не ме разсмивай, моля те ! Дори не знаеш името на Андреа, ама си тръгнал да говориш ... ;)
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Потрес
преди 2 години
0
Циганина си е циганин! НИКОГА НЕ ВЯРВАЙТЕ НА ЦИГАНИ!!!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
13
преди 2 години
-10
Моника Ви смля в Facebook, няма нужда от коментари. Аааа пък и тя се е снима в доста клипове на Андрея, който са много по -гледани от "Секс за ден"
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени