Война! Балабанов – Рачков (Митко трепери за мястото си в „Господарите“, Ненчо му оспорва трона)

1875
11 Февруари 2016, 13:55


Димитър Рачков и Ненчо Балабанов не могат да си разделят зрителската любов. Двамата комици са в тиха война от месеци, научи HotArena.

 

Извън студиото актьорите се мразели до мозъка на костите си, отбягвали се един друг и често си позволявали да злословят зад гърба на колегата, твърдят хора от екипа на „Господари на ефира“, пише „Всеки ден“.

 

Противно на очакванията, враждата била подета от инак добродушния на външен вид Рачков. След появата на Ненчо Балабанов в екипа на Маги Халваджиян мъжът до Мария Игнатова започнал да усеща, че първото място на любимец на публиката му се изплъзва. Освен това той се притеснявал, че може да бъде детрониран от по-младия си колега, който само за година успя да завърти шеметна кариера.

 

Той направи запомнящо се участие в „Като две капки вода“, после се разписа със собствена рубрика – „ФейсБойко“, в „Господари на ефира“, а вече има и запазено място на водещ в забавното предаване, в което доскоро Рачков се смяташе за най-голямата звезда.

 

Амортизираният Митко приемал с усмивка успехите на колегата си, но вътрешно се страхувал, че хлябът му е застрашен. Типично за всеки актьор с огромно его, в приятелска компания Рачков често омаловажавал успехите на Балабанов и дори го оприличавал с халтураджия. Поради тази причина в професионален план Димитър не искал да работи в екип с колегата си и двамата да са партньорска двойка в „Господари на ефира“. Отношенията им били чисто колегиални – поздрави, делови срещи с продуцентите им и дотам.

 

Два огромни Аза на едно място биха взривили студиото! Ненчо има не по-малко самочувствие от Митко. Доскоро никому неизвестен, той най-накрая плесна щастливо с ръце, че талантът му е бил забелязан, и започна да се държи все едно е хванал Господ за шлифера. Блазни го медийната слава и постоянно се стреми към нея“, разказват запознати с мъжката драма в „Господари на ефира“. Други пък твърдят, че Митко Рачков по начало си бил доста завистлив. Затова всеки успех на колега го карал да злобее вътрешно и да се настройва срещу него.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Зрител
преди 2 години
0
И двамата са толкова крякащи, че чак преиграват. Чарли Чаплин без да каже и една думичка кара хората да плачат и да се смеят искрено. На тези ролята на шутове по им пасва, ама по малко да се надвикват не, понякога дори са жалки.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени