Връх в кариерата! Зорница Линдарева стана метреса на богат ливанец, уреди се с апартамент и джип (Още за финансовия удар)

10465
06 Октомври 2016, 17:00


Моделката със спорна репутация Зорница Линдарева, прочула се като момичето, което разтури брака между Жени Калканджиева и Стефан Манов – Тачо, има нов влиятелен любовник, научи HotArena.

От лятото насам Кака Зорче, както е наричана стройната хубавица в светските среди, върти любов с влиятелен ливански бизнесмен от обкръжението на митичния бос на амфетамина Адел Саркис. Ливанецът, който има солиден бизнес в България, свързан с покупко-продажбата на скрап и шлака, е щастливо женен от 20 години, но това не му пречи да прекарва по-голяма част от времето си със Зорница.

Арабският баровец е подарил мезонет на красавицата в столичния квартал „Гоце Делчев”, чиято стойност надхвърля 300 000 лева. Освен това богаташът е дарил на хубавицата и лъскав джип „Рейндж Ровър”, който е на нейно разположение заедно с шофьор и охранител. Завистливи „приятелки” на Зорница не пропускат да вметнат, че шофьорът и охранителят са всъщност застраховка на ливанския баровец, че новата му интимна муза няма да му кръшка, докато той е по бизнес дела извън България, пише "Уикенд".

„Кака Зорче повиши рязко стандарта си, откакто яхна арабинът. Вече пазарува чанти за по 5-6 000 евро от последните колекции на „Ерме” и „Луис Вютон”, това лято прекара основно в Сен Тропе, Монако и на Минокос”, докладват свидетелки на възходящата кариера на върлинестата красавица.

Новия статут на Зорница обаче й коства нощните забавления. Разправят, че ливанският баровец забранил на хубавицата да излиза сама и в женски компании, не я пускал даже на разточителни обеди с нейни приятелки, без да й прикрепи „опашка”. Освен това арабинът бил твърдо против Зорница да консумира алкохол и наркотици – пороци, на които доскоро скандалната манекенка се отдаваше с охота и без задръжки.

„Не е ясно колко време ще се задържи с ливанеца, но слава богу, онзи поне й приписа мезонета и джипа на нейно име”, коментират познати на Зорница Линдарева.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Митьо
Преди 1 година
0
..Ехее..завиждате ли и проститутки?!?..Това е връх в проститутския бизнес..връх в кариерата...Боклуци..бръмчалки..боклуци..бръмчалки..с една дума проституция..
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Преди 1 година
0
"Ливанец, който се занимава с изкупуване на скрап"... Имайте предвид, че тия араби са пратени и то не само в нашата страна, да изнасят всичко, що е метал от християнските държави към техните. Ние не обръщаме внимание, но един ден ще ревем. Ненапразно след 90 те първо металургията ни удариха. В една държава нито строителство, нито индустрия, нито отбрана, нищо не работи без метали.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
то е ясно, като бял ден
Преди 1 година
-1
Че, коя плеймейтка или миска не заработва ,като метреса или мУтреса. Всички до една. От къде ,този висок стандарт в България? От заплата и реклами е абсурд, кой каквото да ми говори Ние не сме правени с обратното на оназ работа все пак. Всички до една са проститутки. Коя по-известна, коя по-не, коя НАЙ известна проститутка. Това е истината. Какво да си дъвчем глупости тук.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Мими
Преди 1 година
0
Подарил :D и като се разделят и тя се разделя с апартаменти,джипове и т.н
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени