Всички се подиграваха с богаташките изхвърляния на Джино, но той им отмъсти подобаващо (Смехът им премина в плач)

4887
21 Септември 2015, 17:31


Американският милионер Джино бе един от най-подиграваните от зрителите съквартиранти във „ВИП Брадър“ заради парадирането му с финансови възможности, довели го до безгрижно съществуване. Чрез сърцераздирателна история от миналото си той обаче показа и обратното - че ходенето по мъките и борбата със смъртта не са му чужди, узна HotArena.

 

С това той предизвика противоположна емоция у аудиторията – съжаление, съпричастност, а 100% е имало и такива, които са се разплакали пред екраните, докато слушат за трагедията му. Частта с признанията му всъщност беше доста поучителна, най-вече за онези, които обичат да съдят, без да са наясно с фактите.

 

В дискотека в САЩ човекът с най-скъпите бижута в Къщата на бил пребит с железа от осем пияни мъже. Наложило се хирурзи да реставрират главата му по снимка, която майка му занесла в болницата. Два дни момчето било в кома. Тогава Джино бил на прага на смъртта, но след операцията по чудо оцелял. Екзотичният младеж обясни, че има метални пластинки под кожата на едната половина на лицето си, напомня „Всеки ден“.

 

Избиха ми осем зъба. Ченето ми беше счупено от двете страни. В главата си имам метални пластини. Носът ми също е от метал след три операции“, призна той.

 

Летя с един куп документи, защото имам много метал в главата и звъня яко“, обясни Джино.

 

Осем човека ме пребиха, като ме млатиха с метален стик само по главата. По тялото нямах наранявания. Бяха пияни и дрогирани. Някакво момиче казало нещо, че съм бил сладур, нещо такова и оттам става целият проблем. След като ме свалят на земята и ми се нахвърлят, аз изпадам в безсъзнание.

 

В един момент преставам да мърдам и те ме изхвърлят през задния ход на дискотеката. Един приятел пита къде съм, а те му казват, че съм си тръгнал. Той обаче ги контрира, защото колата ми е пред дискотеката. Подава сигнал на 911 и идва полиция. Така ме намират в безпомощно състояние“, сподели той.

 

Джино и семейството му заминават за САЩ, когато той е на 14 години, благодарение на спечелена зелена карта, която промяна живота им.

 

Разказвайки тази история пред камерите, той без да иска наказа зрителите, които без да го познават и без да са информирани за битието му, побързаха да го съдят. Но сега гледат на него с други очи.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени