Закачка на Дългия развихри романтичен сюжет: Слави се жени за Крисия

3460
20 Ноември 2014, 11:30


Романтичен сюжет между Крисия и вечния ерген Слави Трифонов начертаха сценаристите от шоуто на Дългия, които съзряха истина зад негова задявка, подметната на шега, видя HotArena.net.

 

Дали шоуменът ще остане само покровител на най-гласовитата ни принцеса, която прослави България, или съдбата вече крои да пресече пътищата им след 10 години, някъде на пистата на любовта?

 

Изцяло обсебен от чара и таланта на малката чучулига и шеметния й успех на „Евровизия“, менторът Трифонов изстрелял небрежно след спектакъла: „Ето, това е момичето, за което ще се оженя“, цитира в. „Всеки ден“.

 

Нелепата шегичка обаче накарала сценаристите от шоуто да се позамислят и набързо да навържат интригата – как малката госпожица, която отсега блести с кокетството на зряла дама, след няколко години завърта главата на обръгналия на женски номера тв водещ.

 

Пикантното пророчество дори обикаляло коридорите на телевизията, а зад гърба на Дългия любовният сюжет между 48-годишния мъж и 10 годишната му ученичка вече набирал скорост, разкрасен до неузнаваемост.

 

„Една Маги вече разби сърцето на шефа, но идва новата Меги от „Птиците умират сами“, нищо, че ще трябва да я чака, остроумничели хората от шоуто, намеквайки и за голямата любов от Варна на Дългия, която единствена разби сърцето му.

 

Поетичното им въображение ударило тавана, щом си припомнили сантименталната история с вечната любов на отец Ралф дьо Брикасар и красавицата Меги, над която ронят сълзи жени от всички поколения.

 

Свещеникът и малкото момиче, което израства под негово наставничество, изпадат в плен на забранена страст, която продължава 40 години и надмогва и дълга към църквата, и всички препятствия пред влюбените.

 

Крисия също лесно била вкарана в измислената историйка, тъй като красотата й и връхлетялата я ранна слава със сигурност ще я запратят близо до богат и известен мъж.

 

Нищо чудно след години Слави Трифонов, който явно и последната му изгора Мартина не можа да покори изцяло, да пожелае да завоюва сърцето на творението си, а защо не да й предложи и пръстен?, увличат се в приказката обсебени от нея. 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Една майка
преди 3 години
0
Вие сте извратени!!!!! Може ли такива глупости на гърба на невръсно дете. Отвратена съм!!!!! Дори и да е истина и да се е пошегувал, не мога да повярвам как се раздухва и развива. Та това е 9 годишно дете, за Бога
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Вяра
преди 3 години
0
Това си е гадна простотия!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени