Защо Биляна Йотовска ходи до тоалетна на всеки 10 минути?

7539
02 Май 2016, 12:00


Биляна Йотовска посещава тоалетната на всеки десет минути в името на фигурата си, узна HotArena.

Бикини фитнес моделът Биляна Йотовска, която слага доста мъже в малкия си джоб с мускулите си, е влязла във фаза и се подлага на нечовешки режими. Тя се подготвя за тежки състезания, които изискват период, в който да се храни в точно определени часове и да поема изумителните 15 литра вода на ден.

За да бъде в топ форма, Йотовска се налива постоянно и, разбираемо, през 10 минути й се налага да посещава тоалетната, за да изхвърля ненужните на организма й течности, пише "Галерия".

Това постоянно наливане и изхвърляне на вода водело до доста сконфузни ситуации. Например, когато Биляна седнела да се храни в ресторант, по-голямата част от времето си прекарвала не на масата, а в нужника.

Това карало останалите да се съмняват дали всичко със здравето й е наред, но Йотовска е свикнала на неудобствата, през които трябва да мине, за да докопа поредния златен медал.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
преди 2 години
-4
Какво я навирате нон стоп тази назобана маймуна???? Колко плаща Жената-Мъж за тази реклама???? Изобщо не ми пука колко пъти ходи до тоалетната, нито пък колко вода смуче този кон! "Топ форма" - да, така е! Напомпала се е като културист, като нищо ще спечели "Мистър Олимпия" догодина ахаххахаахаха Вече не си актуална, Биляна, престани да се буташ навсякъде! Старичка си вече да се правиш на топ модел :))))))
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
:D:D:D
преди 2 години
-20
Поредната компетентна шматка!Културизмът и бикини фитнесът нямат нищо общо, ама ти откъде да знаеш.Или си някоя свиня 120 кила, или си някой цървул дето си мечтае за жена като нея, ама не става.Билияна, надрасна много селяндурското ниво на така наречените звезди, и някой хора не могат да го преживеят!Точно това, че е актуална направо ви бърка, да не казвам къде!Развива собствена марка, балет, детски клуб, пише книги,мачка по-състезания на световно ниво и не напоследно място има прекрасно семеиство.
a
преди 2 години
0
бе чак пък актуална :D :D някво подобие на НиЛото. Все пак цяла статия да отделят на нейното ходене до тоалетната е меко казано абсурдно!!!


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени