Златка зарязала богато гадже заради изневяра

1313
04 Ноември 2012, 15:10


Златка Димитрова, която само преди няколко дни сподели в разговор с Люси Дяковска,че не е имала богато гадже, разказа на Любен Дилов-син, че е зарязала много заможен мъж, след като го хванала в изневяра.

 

Експоловинката на моделката бил състоятелен грък, с когото имала връзка няколко години и с когото живеела в южната ни столица. „Аз не просто чух някакви слухове, а го видях със собствените си очи. Беше отвратително”, спомни си Златка.


Въпреки че била много наранена, Димитрова все пак не го напуснала веднага. След много разговори с втория й баща и с нейните приятелки обаче, бургазлийката решила да си събере багажа и да се върне у нас.


Дори охолният живот, който имала благодарение на гаджето си, не я разколебал в решението й. Както и молбите на гърка, който дори пристигнал у нас и падайки на колене с молба да се върне при него, не я разколебали.


В момента Златка е обвързана с женен мъж, като ситуацията с личния й живот изобщо не й се нрави. „Не знам дали ме чака. Може би утре ще разбера”, откровено призна моделката. Тя все пак разкри, че двамата ще имат сериозен разговор за взаимоотношенията си и за бъдещето на връзката си.

Източник bliasak.bg
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени