Зуека потвърди: От 10 месеца имам нова приятелка!

5902
09 Септември 2012, 09:00


Един от водещите на „Господари на ефира“ Васил Василев-Зуека потвърди слуховете, които се носят през последните седмици. В предаването „Директно: Карбовски“ той каза, че от 10 месеца насам се радва на любовта на новата си приятелка.

 

"От 10 месеца ми е сменен статусът - имам нова приятелка и тя се казва Ани Вичева. Това не е тайна. Вчера купувам цветя и жената ми казва: „Четох че сте разведен“. Всички ли говорят за това, не знам", чуди се Зуека.

 

По думите му с Нина, с която са в процес на развод, са имали доста проблеми.


"При нас имаше драма, не се разбирахме много дълго време, но причината да се разделим не е Ана Вичева. Надявам се да изкарам останалата част от живота си с нея. За театър “Кредо” отговаря вече Нина, “Шинел” ще има още няколко постановки, обещах на Нина. Но иначе всичко между нас е свършено", са думите му.

 

Колегата му Димитър Рачков пък каза, че с Мария Игнатова са заедно. На него вече му е писнало медиите постоянно да ги разделят.

 

"Истината е съвсем проста – заедно сме. Почивахме заедно в Италия. Повод за плъзналите твърдения, че сме разделени, беше една снимка, на която съм сам, а бяхме 10 души на тази почивка. Обаче може и сам да се снимам", обясни той в предаването на Мартин Карбовски. 

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени