15-годишен върти сметките на Мая Илиева

4691
11 Май 2015, 13:1115-годишен управлява сметките на Мая Илиева и то с вещината на опитен счетоводител. Алекс Пенелов е основен одитор на мафиотската вдовица и се справя повече от блестящо с ръководството на фирмите й, научи HotArena.

Останките от империята „ВИС-2“ се крепят единствено на комбинативния ум на младежа. Племенникът на Мая се грижи за сметките й от две години, след като открила, че служителите й я крадат и то безогледно.

Младежът учи в лицея в Горна баня и е носител на редица награди по математика. Тийнейджърът е сред водещите български математици и е печелил десетки олимпиади и международни състезания.

Именно той управлява и състоянието на Мая Илиева и хотелиерския й бизнес. Интересите на вдовицата на Георги Илиев са насочени именно в туризма, след като Георги Илиев й завеща три комплекса в Слънчев бряг и три в Златни пясъци.

Въпреки че се опита да ги продаде, Мая в крайна не успя да получи достатъчно добра оферта за тях и се опита да ги стопанисва. Освен крайбрежните имоти, вдовицата разполага още с хотел в Цюрих, комплекс в Барселона и замък в Австрия, до зимния курорт Цел ам Зее, пише „Всеки ден“.

Редом с това Мая Илиева има и баровски вили в Доминикана, а сметките показват, че общото състояние, с което разполага, е поне 12 комплекса. И докато в чужбина хотелите й вървят успешно, българските са под безогледно разграбване от страна на служителите им.

Неспособна сама да се справи с проблема, Мая потърсила помощ от брат си Александър. Мъжът предпочита да стои в сянка и живее скромно в „Младост“, където върти бизнес с авточасти.

Именно той й предложил синът му да хвърли поглед върху финансовите й документи и само за две седмици той разкрил измами за над 350 000 лева. От тогава младежът управлява и състоянието на леля си и неин финансов одитор.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени