17-годишна стана жив скелет заради блог за отслабване!

6284
22 Август 2013, 13:55


 

17-годишно момиче достигна тегло от 38 килограма и едва не умря заради блог за отслабване. Тийнейджърката Грейн Бинс сега на 17 разкара историята си в социалната мрежа и потресе света, разбра HotArena.net.  

 

Грейн разказва, че винаги си е мечтала да бъде слаба, а желанието й било споделено от мнозина. Заедно със своите виртуални „приятели“ тя често споделяла снимки в блог за отслабване. Мненията им обаче винаги били, че е дебела. А Грейн дотолкова се вманиачила, че едва не загубила живота си заради това.

 

За манията си Бинс разказва, че е била очарована от момичетата, които са само кожа и кости. „Мислех, че са красиви и аз започнах с мой собствен блог, където публикувах мои снимки и исках другите да преценят. Те повтаряха, че съм твърде дебела, а аз продължавах да се опитвам да сваля още малко“, пише kliuki.ws.

 

В крайна сметка Грейн, която е тогава едва на 15 години достига тегло от 38 килограма. И продължава да слабее. Един ден припада и осъзнава, че има нужда от помощ.

 

„Едва когато рухнах от изтощение и видях, какво причинявам на семейството си, разбрах, че имам нужда от помощ“, казва Грейн. Сега тя се възстановява от преживяното и изглежда почти нормално.

 

Освен, че успя да се пребори с анорексията, блондинката смята, че говорейки за проблема си ще накара и други момичета да се осъзнаят. Сега тя се радва на живота си, без непрекъснато да си брои калориите в храната.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени