Айдълът Тома направил бебе, след като си взел куче!

2499
09 Юли 2017, 15:00


Съвсем практично победителят от „Мюзик Айдъл” Тома Здравков подхожда в любовта. За по-малко от година музикантът, който бе половинка с актрисата Албена Михова, вече е женен за брюнетката Виктория и има детенце от нея. Двамата набързо вършат цялата тази работа, съвсем скоро, след като стават гаджета, научи HotArena.

Историята им никак не е лишена от пикантерия, като се има предвид, че започва, докато музикантът още е с Албена. Двамата живеят в апартамента й в „Младост” със сина й тийнейджър и са като едно щастливо семейство. Всичко това обаче е само в главата на актрисата, която дори не подозира, че любимият й вече е отегчен от липсата на развитие на връзката им.

Двамата се запознали на участие на айдъла, докато той още бил в отношения с Албена Михова. Техен приятел ги „сватосал” без да очаквал, че толкова много ще се харесат.  Няколко месеца по-късно вече живеят заедно и мислят с какво да подобрят връзката си. Решават да си вземат куче, за да тренират за бебе. Осиновяват си малък бездомен питомец, а две седмици по-късно Вики разбира, че е бременна с първото им дете. В момент на щастие обаче не забравя за чисто практичната част от нещата – с Тома нямат брак. След като му изтъква, какви проблеми вижда в това, брюнетката го запитва дали няма да е редно да се оженят.

Виктория се заема да проучи как става въпроса с бракуването им и след като научава, че всички формалности отнемат по-малко от месец, тя го води пред олтара, за да станат семейство. Тома пък не вижда проблем да сподели фамилията си с нейната още повече, че семейството му е повече от доволно най-накрая той да заведе вкъщи читава снаха, която могат да представят пред обществото.

„Родителите на Тома никак не харесваха Албена, защото тя е освен доста по-стара от него с дете, но и малко шантава. Виктория поне за сега е по-подходяща за снаха”, издават близки до двойката.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени