Изпрати новина PHOTO ARENA rss
18 22

Бъдете първи! Научете всичко!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

Анонимни хакери направиха група "Кифлите на Благоевград" във Фейсбук (ЯКИ СНИМКИ)

Анонимни хакери направиха в най-голямата социална мрежа Фейсбук група озаглавена "Кифлите на Благоевград", видя HotArena.net. 

 

На страницата на групата са публикувани не особено приятни снимки на момичета от Благоевград.  Хакерите публикуват и отделни снимки на момичета от региона, като е е видно, че целта на новата фейсбук група е дискредитиране на нищо неподозиращи девойки, които откриват снимките си в страницата "Кифлите на Благоевград".

 

Това не е първия случай, в който жители на града стават обект на подобни действия. Преди година анонимен бе направил страница "Клюкарски Благоевград", където безпардонно се публикуваха гнусни жълти истории с граждани на областния център.

 

Тогава жертви на папараците и дописниците в страницата депозираха официални жалби и полицията спря страницата. Групата "Кифлите на Благоевград" обаче отскоро е започнала събиране на снимки на момичета и все още не  са предприети действия срещу нея.  

 

Твърде възможно е, на страницата да се слагат и откраднати снимки от личните албуми на момичетата, пишат още от struma.com.

PHOTO APENA Изпрати новина
Остави коментар във Facebook
Коментари:
4
Добави коментар
Автор *
Текст *
Капча:*
CAPTCHA Image
 
 • avatar
  05.02.2013
  Ама тия верно са големи кифлетини!
 • avatar
  05.02.2013
  а хакери които не са анонимни има ли? До колкото знам на такива им викат IT специалисти. Това анонимни хакери звучи като водата е мокра.
 • avatar
  04.02.2013
  Говорят за АНОНИМНИ ХАКЕРИ, не за групата "АНОНИМНИТЕ"! (facepalm)
 • avatar
  04.02.2013
  Точно Анонимните ще са били да знаете. Хакери със знания да свалят добре защитени сайтове ще тръгнат да правят група в интернет точно за кифлите на Благоевград. А марсианците ще говорят български като кацнат другата седмица.
Абонирай се за новини