Антонио Бандерас помпа мускули в Перник (Баби го охранват и с шопски баници)

1339
13 Октомври 2016, 12:00Антонио Бандерас помпа мускули в Перник, а баби го гощават с местни баници. От няколко седмици актьорът е отново на българска земя, за снимките на нов филм, научи HotArena.

И докато се поти на снимачната площадка и в спортната зала, местни баби се канят да го охранват с шопски баници, айрян и кисело мляко, собствено производство.


Звездата сама се похвали с клипче във Фейсбук. Докато работи у нас по снимките на филма си Stoic, Бандерас не пропуска да се поддържа и във форма.

В хотелската си стая, всеки ден преди снимки, той прави по 200 лицеви опори. Локациите за новия филм са в околностите на Перник, а актьорът доста се забавлява по време на посещението си у нас.

Бандерас се превъплъщава в ролята на адвокат, чието семейство е избито. Той се зарича да открие убийците на съпругата и дъщеря си и дава обет за мълчание, докато не си отмъсти напълно. Снимачният процес в и около Перник ще продължи шест седмици.


А междувременно бабите от близкото село Кладница, се стягат да го поканят на традиционна БГ вечеря. Те обещават да месят баници и да го черпят с айрян от домашно кисело мляко.

Кога ще се състои паметното угощение обаче, не е ясно.

В свободното си време актьорът предпочита да обикаля културните забележителности на София. Бандерас намира време да види Националната галерия или т.нар. Български Лувър и други забележителности.


От екипа на галерията го посрещнали изключително топло и веднага го развели из залите. Актьорът се впечатлил силно от „Ръченица” на Мърквичка, като споделил, че такава картина не е виждал и в най-големите световни музеи.

След обиколката, артистът дори дал автограф за галерията.


 

Preparándome para el rodaje de hoy... Os deseo un feliz día de la #Hispanidad. #12octubre #12oct #diadelahispanidad #spain #fiestanacional

A video posted by Antonio Banderas (@antoniobanderasoficial) on
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени