Барабанистът на Сигнал заряза жена си заради 32 г. по-млада

2148
02 Ноември 2017, 12:54


Барабанистът на „Сигнал“ Владимир Захариев си е хванал нова любовница, при това по-млада с цели 32-години от него, научи HotArena.

Музикантът от групата на Данчо Караджов е зарязал съпругата си и е свил любовно гнездо с 32 години по-млада жена, пише ПИК. Любовният триъгълник се е заформил преди около две години и е бил публична тайна в музикалните среди, но по някаква случайно досега е бил запазен в тайна. Семейството на Захариев се е разпаднало, след  като в живота на барабаниста се появила Надежда Ковачева - брюнетка на около 25-30 години с амбиции да се изявава като певица. Каква точно по професия е младата муза на музиканта не е ясно, но по едно време Владо й поверил менижирането на основаното от него звукозаписно студио "Ню Спирит".

Освен професионално, младата Надежда завъртяла главата на Захариев и емоционално, и оковите на брачната клетва да обича и уважава съпругата си Лена докато смрътта ги раздели, били безвъзвратно разкъсани. Хукналият по "агнешко" артист се изнесъл от семейния си апартамент и наел квартира, в която в момента живее с новата си изгора.

Макар вече от две години да не са консумирали брака си, Лена и Владо Захариев са все още законни съпрузи. Съпругата на музиканта неколкократно настоявала да се освободи официално от фамилията на прелюбодееца, но по неизвестни причини мъжът й все отлагал явяването пред районния съд. На всичкото отгоре рокаджията съвсем игнорирал Лена, като спрял да й помага финансово.

Ако се вярва на пикантна клюка, която се разнася из светските среди, подобна семейна драма се е развихрила преди 3-4 години и покрай Данчо Караджов и неговата Марияна. Около фронтмена на "Сигнал" се завъртяла 30 и няколко годишна балерина, но Марияна разбрала и успяла бързо да върне мъжа си в правия коловоз.

Сътресенията в личен план обаче по никакъв начин не се отразяват на кариерата на легендарната банда, дори точно обратното. Рокаджиите се скъсват от участия и забиват по 10-15 вечери всеки месец. Солидни приходи, с които някои да зарадват някои съпругите, други любовници, те очаквали от европейското турне в края на годината. В рамките на десет дни групата ще навърти над 10 хиляди километра, обикаляйки четири страни за 7 концерта в Прага на 30 ноември, в Манхен, Нюрнберг, Карлсруе на 1, 2 и 3 декември, в Барселона и Малага на 5-и и 7-и, и в Цюрих на 10-ти.

Колеги на "Сигнал" вметват, че групата прави този тур за втора поредна година, което било сигурен знак, че все още са обичани и търсени от публиката - вече 40 години след основаването си, колкото бандата ще чества догодина.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени