Башар Рахал се казвал Кристиян, има над 2500 роднини и изкарал 300 000 долара от реклама

3561
14 Май 2017, 16:00


Името Башар означава „благата вест за раждането на Христос”. Роден е в Дубай, където баща му Мунзер Рахал, който е с ливански произход, имал гинекологична клиника, научи HotArena.

Във вените на Башар тече и сирийска кръв. Родът на дядо му по бащина линия е от Ливан и наброява около 2500 човека, а на баба му е в Сирия.

Семейството на Башар Рахал се мести в България, когато той е едва на 6 години. Няма спомени от живота си в Дубай. Затова пък знае, че татко му бил запален комарджия и освен големи печалби, имал и сериозни загуби. Загубил даже гинекологичната си клиника в Дубай. През 80-те години пък профукал над половин милион, при това само за дни. Случило се малко след като се разделил с клиниката си в арабското емирство. Отишъл в казино в Лондон и за три вечери изгубил внушителните $ 560 000.

Башар Рахал бил едва на 20 години, когато загубил баща си. Татко му си отишъл от инфаркт и синът му осъзнал, че трябва да порасне. Още като 12-годишен имал актьорски изяви - в телевизионни скечове, а по-късно и в трупата на театър „Сълза и смях”. Междувременно обаче като ученик започнал и да работи. Продавал касетки на „Петте кюшета” заедно най-добрия си приятел Рафи – Рафаел.

„Какво ли не съм работил! Продавал съм царевица, продавал съм цигари и алкохол. Карал съм такси във втори курс! Пробвал съм различни професии, т.е. пробвал съм се да бъда различен непрекъснато”, споделя Башар.


Идеята да пробие като актьор в САЩ се появила спонтанно. Да си намери агент му помогнала Нели Андреева, която на времето бе режисьор в БНТ и Нова телевизия. Дала му списък с 50-те най-добри агенции и Башар се заел да им пише. Намерил си агент и набързо се снимал в 7 филма.

Радостта му била голяма, докато не разбрал колко ще спечели, ако участва в реклама. Когато отишъл за първи път на кастинг, бил със смесени чувства, но агентът му заявил, че клипът ще се върти 6 месеца и може да спечели $ 300 000. Неочаквано и за самия себе си, Башар спечелил ролята в рекламата, пише "Уикенд". 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Дончо
Преди 1 година
-1
МЕГА ЗЛОБЕН И НЕУСПЕШЕН ЖАЛЪК "АКТЬОР"!!!! ЕДИН ЛЕВ НЯМА,САМО СЕ ЦИГАНИ ЗА ВСИЧКО!! СТИСНАТ ГЛУПАК!!!-ЧУЖДЕНЕЦ !!!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени